имам едно въпросче за инсулиновото плато

28.07.07
18:11

IИскам да ви питам нещо макар и да ви се струва банално!
Преди няколко дни реших да си взема някакъв gainer и се спрях на един които ми препоръча човека в магазина.прочетох че деистват като осигутяват непрекуснато отделяне на инсулин.това е инсулиново плато нали така или не?та въпросът ми е:
Може ли да се разболее човек от диабет ако взема такъв тип протеини зашото съм чувал че от диабет може да се разболееш ако панкреасът се “умори” да произвежда инсулин.
По такъв начин може ли като ги вземам изветсно време после организма ми да му е трудно да произвежда инсулин и да се разболея от диабет!
Ще очаквам отговори и мнения:)

КЙ

28.07.07
23:27

.......................

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 04.10.07 00:20.

30.07.07
18:21

Dobre no nqmali se v predvid 4e zadyrva pove4e vreme kletkite otvoteni za priemane na vuglehidrati i proteini?
Vuprosa mi oba4e e tova insulinovo plato mogeli da nmi navredi po nqkakuv na4in da nakara organizma mi da otdelq po-trudno insulin ako izpiq 3-4 kutii i tova da doede do diabet?

30.07.07
18:26

Blagodarq ti i ako moge6 da mi kaje6 o6te ne6to 6te sumti mnogo blagodaren:)

КЙ

30.07.07
20:12

.................................

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 04.10.07 00:20.

31.07.07
18:32

“Този продукт е  перфектният източник на хранителни вещества след тренировка благодарение на факта, че прецизната формула въглехидрати е специално проектирана, за да създаде инсулинов пик в организма, който да задейства глюкорецепторите, в които да влязат повече хранителни вещества нужни за възстановяване на гликогена, както и повече заменими, незаменими и верижноразклонени аминокиселини, на които суроватъчният протеин е най-богат, в сравнение с всички останали.”

Tova pishe kato tekst a za proteina ako iska6 amlko pove4e informaciq ima sait:
http://www.pandblabs.com/whey400_bg.html
http://www.pandblabs.com/products_bg.html

vzel sum si ot dvata PIC(Protein insulin kalorii)

mersi mnogo za otgovorite qvno dosta si se zanimaval s takiva ne6ta 4ove4e:)
razpitah o6te v edin forum i tam mi kazaha 4e 1-2 kutii nqma da pre4at ano pve4e moge da mi navredi i se 4udq kakvo da napravq.
Znae6 li dali si4ki proteini sa na tozi princip na deistvie ili ima i drug na4in bez da se izpolzva insulina kato rastejen hormon?
mersi i bye:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1