хранителна програма

EL

30.07.07
20:12

значи първо искам да кажа здравейте на всички тъй като отдавна не съм влизал. Спрях да тренирам от месец март и съм загубил много форма и килограми (около 5-10 кг) и сега само мускули имам по тялото :P Искам да се върна във форма тъй като не е хубаво да си нито слаб нито дебел :P измислих си една хранителна програма и искам да кажете какво мислите за нея тъй като съм забравил всичко. На 16 години съм 170 см. 50 кг. гръдна обиколка 90, бицепс 29, прасец 36,  бедро 47, целя да кача ММ

8 часа
Овесени ядки 100 гр.
4 белтъка

10.05
2 лъжици мeд

10.20
тренировка

11.00
кисело мляко
банан

12.15
Ориз
2-3 филийки хляб

14.00
Пилешки бут
Салата

15.30
Тренировка

16.30
Креатин
Кисело мляко

19.00
Картофи

22.00
квот има

23.30
гейнер и лягане

Вземам също бирена мая и Vitamin C защото помагат във възстановителните процеси, както и креатина затова ще тренирам по 2 пъти на ден, 3 дена в седмицата. Преди обяд смятам да тренирам долна част на тялото (бедро, прасец и корем), след обяд бицепс, трицепс, гърди и гръд (рамо и трапец не ми трябват)

Темата беше редактирана от elfisha_np на 30.07.07 20:13.

30.07.07
20:37

казано от elfisha_np на 30.07.07, 20:12:

Вземам също бирена мая и Vitamin C защото помагат във възстановителните процеси, както и креатина затова ще тренирам по 2 пъти на ден, 3 дена в седмицата. Преди обяд смятам да тренирам долна част на тялото (бедро, прасец и корем), след обяд бицепс, трицепс, гърди и гръд (рамо и трапец не ми трябват)

или аз не съм разбрал или ти смяташ да тренираш в един ден бицепс трицепс гърди и  гръб.Няма смисъл да тренираш два пъти на ден . Това е пълна претренировка.Иначе хранителния ти план не е лош ,но още може да се добави

EL

30.07.07
20:39

просто бях чел, че ако се прави по едно упражнение за мускулна група нема шансове за претрениране и примерно сега понеделник за гръб прая набирания, сряда ще правя гребане с щанга, а петък кофи :) и така при всички други мускулни групи

30.07.07
21:25

Няколко неща след като набързо хвърлих едно око :

1. Може да прибавиш кисело или прясно мляко към овеса сутрин.
2. Меда ти трябва веднага след тренировката, не преди нея.
3. В обяда сложи някво месо задължително.
4. В 14:00 сложи ориз или леща към месото.
5. Две тренировки на ден? И така всеки ден? През ден? Претрениране 100%! Ако малко почиваш и без добавки - нулев растеж, даже ще спаднеш още.
6. Прочети в раздела за добавки как се пие креатина.
7. С тия картофи в 19:00 кво ще прайш?? Добави ориз/леща + месо или яйца.
8. Тва в 22:00 “квото има” никак не ми звучи добре. Извара и/или яйца/месо!
9. Лягай по-рано, към 23:00.
10. Бирената мая и особено витамин C-то не знам кво помагат при възтановителните процеси, но не е много... вземи си мултивитамини + микроелементи като цинк, калций, антиоксиданти и т.н. Яж и поне 5-6 плода на ден. Както и с всяко ядене салата + много вода. Поне 3-4 литра на ден. По време на тренирвките също изпивай поне по литър, че в тия жеги не се живее.
11. Тва “рамо и трапец не ми трябват” ми звучи глупаво и не много обосновано. Тренирай всичко както си трябва.

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 30.07.07 21:26.

04.08.07
11:58

Двуразови тренировки според мен не са “ключа” към успеха.

04.08.07
13:43

A според мен трябва да тренираш рамо!

EL

04.08.07
23:37

казано от Bate_Roni на 30.07.07, 20:37:

казано от elfisha_np на 30.07.07, 20:12:

или аз не съм разбрал или ти смяташ да тренираш в един ден бицепс трицепс гърди и  гръб.Няма смисъл да тренираш два пъти на ден . Това е пълна претренировка.Иначе хранителния ти план не е лош ,но още може да се добави

със сигурност няма да се претренира тъй като правя 3 серии по 5 повторения като тежеста ми е почти до отказ. Все пак така са тренирали супер силните  мъже преди около стотина години :P

05.08.07
13:22

Тази програма може да става за сила ама не и за маса. Ако целта ти е маса те съветвам да си избереш някой от класическите 3-ри или 4-ри дневни сплитове за маса както и да си оправиш режима, в предния си пост съм посочил грешките.

Аз те знам кой си,от нп си нали? Относно програмата-можеш да добавиш примерно още 2-3 банана и фъстъци,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сурови!Хапвай повечко овесени ядки сутрин. Яйцата са добре,но примерно от тези четири яйца изяж само два жълтъка,защото в тях са мазнините.Преди лягане с гейнера 2-3 ябълки няма да навредят.
П.С. ХЛЯБА-САМО ПЪЛНОЗЪРНЕСТ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1