КРЕАТИН

31.07.07
10:37

Чел съм в много форуми за креатина и в почти всички от тях отговарящите са някакви на по 15-16 години, които отговарят с  “мисля че...”, “чувал съм...”, “казаха ми...” и т.н. Сега имам два въпроса на, които очаквам да ми отговорят сериозни хора , които са изпитали ефекта върху себе си. Първият ми въпрос е - за какво се прави така наречената “захранваща серия” от 5 дни по 20 гр? Вторият ми въпрос е - за колко време се абсорбира Creatine Monohydrate (колко време след приема му е желателно да се отиде в залата)?
Благодаря на отзовалите се...

31.07.07
11:54

Има подфорум за хранителните добавки както и важни теми за това как се пият. :)  Прочети или питай там. :P

01.08.07
11:55

Креатина не е добавка, от която пийваш една лъжичка и след 1-2 часа ти идва зверска енергия. Трябва да се пие редовно поне две седмици за да се заредят мускулите и чак тогава ще усетиш прилив на енергия. Аз го пиех след тренировка за по-добро възстановяване. Затова е и зареждащата доза - за да се заредят по-бързо мускулите и да усетиш по-бързо покачване на силата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1