Кантарче

31.07.07
17:29

Някой от вас има ли наблюдение върху кантарчетата които освен общо тегло измерват и мазнини. Нещо като това тук
Благодаря предварително.

31.07.07
18:13

Аз нямам никакви наблюдения,но ми се струва,че е абсурдно скъп и няма да върши никаква работа :) .Как така само като стъпиш,ще претегли колко мазнини имаш и колко мускули????!!!Аз си карам на механичния от 30 кинта на този етап :),но колко е верен....

31.07.07
18:28

Ами има там някакви електроди и се въвеждат данни за ръст, години и пол май.

В нашата зала имаме такъв. Не му вярвам да ти кажа.

31.07.07
20:17

Кантарчето се влияе много от външни фактори,например ако си потен ще покаже едно ако си по сух съвсем друго.Абе мерете се с тях ама % мазнини не

DC

01.08.07
07:31

Ползвал съм такова нещо  - пълна глупост ! Поне за мен де !

DI

08.08.07
19:12

sajalqvam za latinicata, no ne mojah da se opravq sas sistemata za kirilica. ako trqbva go iztriite.

tezi kantarcheta ne izmervat kilogramite muskuli i maznini zashtoto tovq nqma kak da stane. Te izpozvat drug metod za izmervane na mazninite, ne si spomnqm tochno naimenovanieto, no znam 4e puska el. impuls i izmerva saprotivlenieto na tqloto i po tova opredelq mazninite. Az sashto chestno kazano ne smqtam che e tochen, vapreki che ne sam probval.
Постарай се повече другия път  :)
Astor

Мнението беше редактирано от ASTOR на 09.08.07 20:49.

09.08.07
08:58

Аз си се тегля във фитнеса на един съвсем обикновен кантар на такива джунджурий не им вярвам!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1