Мезимфорте ще ми помогне ли да ям повече?

31.07.07
21:04

Всеки е гледал рекламата на Мезимфорте. Въпроса ми е при положение, че съм слабичък и искам да наедрея дали ще ми помогне да поемам повече храна и дали е подходящо за човек на 15 години,.

Не се занимавай с излишни неща.

01.08.07
04:17

казано от Jorku на 31.07.07, 21:24:

Не се занимавай с излишни неща.

х2

SI

01.08.07
05:03

Ако имаш проблем с апетита опитай бирена мая. Ял съм по 200-300 грама месо, много картофи и над 100 грама сирене и след по-малко от 2 часа все едно не съм ял цял ден ;). При мен поне отваряше много апетита, но внимавай с предозирането. Не пий максимална доза.

01.08.07
19:24

Мезим форте е немски ензимен препарат.От него храната се смила и усвоява по-пълно.Някои лекари го пишат уж за апетит но ефекта не е сигурен.Може да се взема 10 дни поред в 1 месец.3х1таблетка по средата на храненето с малко вода без да се сдъвква.Много помага при лошо храносмилане и газове.

LF

01.08.07
20:04

а има един продукт казва се Lacto Folor bio plus
Някой да го е използвал или да каже как деиства върху освояването на вечтествата?

ВИ

01.08.07
21:41

Няма д ати помогне да ядеш повече, но ще ти помогне да дрискаш повече. За апетит витамини от Б-групата и стимулатори на тестостерона.

01.08.07
23:29

казано от Валентин Иванов на 01.08.07, 21:41:

Няма д ати помогне да ядеш повече, но ще ти помогне да дрискаш повече. За апетит витамини от Б-групата и стимулатори на тестостерона.

Стимулатори на тестостерона .. какво по-точно имаш предвид ?
На 15 години няма нужда да си вкарва андрогени отвън, защото тялото му си ги възпроизвежда в достатъчно голямо количество .. пък и може да си направи беля и да се чуди защо не му става патката един ден ..
Когато се вкарват андрогените отвън(както е със стероидите)организмът започва да произвежда по-малко от тях понеже по-голямата част идват отвън .. и като се спре тоя препарат организма не възобновява възпроизводството им(затова след подобен цикъл се ползва трибестан) ..

казано от avirex на 31.07.07, 21:04:

Всеки е гледал рекламата на Мезимфорте. Въпроса ми е при положение, че съм слабичък и искам да наедрея дали ще ми помогне да поемам повече храна и дали е подходящо за човек на 15 години,.

Килограмите ще си дойдат с годините и повярвай ми един ден ще се чудиш как да ги сваляш .. не може на 15 години да имаш телосложението на 30 годишен мъж .. сега си прекалено млад още и метаболизмът ти е бърз .. тренирай упорито и един ден приятелите ти ще ти кажат, че доста си дръпнал на ръце, гърди и гръб .. или както пише в дебелите книги “който сега се мъчи, после ще се пъчи” ..

Мнението беше редактирано от bisolini на 01.08.07 23:36.

ВИ

02.08.07
12:16

Написах стимулиране, не подтискане, както би станало с надрогени поети отвън. Това което имам предвид са трибулус, муйра пуама,авена сатива и други полезни БИЛКИ. Аз съм пил трибестан на 16г. и останах доволен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1