14.12.04
15:14
Взех си протеиново кексче на NUTRIN. Обаче на опаковката пише Октомври месец. Това значи, че преди два месеца май му е изтекъл срока. Има ли вероятност да е развалено и да окаже някакъв страничен ефект?
Щом му е изтекъл срока на годност по-добре не го яж. Може и нищо да не ти стане, но може да ти създаде проблеми със стомаха - разстройство примерно. Когато купуваш такива работи винаги гледай срока на годност, щото могат пак да ти пробутат с изтекъл такъв.
а година не пише ли? на моя (пак нутрим) пише “NOV 2006”... едва ли на твоя пише 2004 :shock:
[quote author=“Leo”]едва ли на твоя пише 2004 :shock:
Напълно възможно е. :) Откъде го купи? Преди време имаше подобна тема за опитите на някои продавачи да си пробутат застоялата стока на невнимателни купувачи. Все пак виж и годината...
Препоръчвам ти да не го ядеш ако е с изтекъл срок на годност.
19.12.04
02:02
от къде може да се купи такова кексче и какви са му параметрите? колко струва?
19.12.04
21:14
Аз лично преди си вземах от Била а вече го има и във ХИТ някаде към 2,50 струваше ама не си заслужава братле ти за толкова пари преспокоино ще си изядеш 2 пилешки пържоли където има 2 пове4е протеин отколкото в тоя боклук аре жив и :wink: здрав
19.12.04
21:22
Хора послушайте ме НЕ си давайте парите за такива глупости! За същите пари може да си набавите садържанието на тая глупост в пъти. Така наречените барове са създадени зареди популярността на компанията за фитнес продукти, с цел да печели от нищото. По съм склонен за енерджи дринковете... ама и те с тея космически цени, не си заслужават !
19.12.04
21:33
ааа сега разбирам че говорите на за кексче а за протеинов бар... - това е голяма глупост. веднъж щях да си счупя зъбите с един, а като го гълтах ми се гадеше, после пък стомаха ми се обади... мани мани
аз само веднъж съм си купувал протеинов бар - на weider беше май и беше доста вкусен, но съм абсолютно съгласен с изказалите се преди мен, че не си заслужава парите - освен естествено ако ги имаш в неограничени количества :D , и пак само от време на време за удобство и разнообразие.
По темата на въпроса на celerator - помисли малко - рискът, дори неголям да си увредиш нещо здравето, примерно да получиш гадно разстройство 2,50 ли струва. Хвърляй го на боклука.
20.12.04
00:49
[quote author=“bobtosh”]ааа сега разбирам че говорите на за кексче а за протеинов бар... - това е голяма глупост. веднъж щях да си счупя зъбите с един, а като го гълтах ми се гадеше, после пък стомаха ми се обади... мани мани
Кексче, бар, все един дол дренки и пари пръснати на вятъра! :evil: За 2 такива кексчета може да си вземеш едно шише водка :twisted: и да си на 7мото небе :wink:
моля за извинение, и аз съм пропуснал да разбера, че за кексче/бар става въпрос.
аз си мислех, че за протеин powder става въпрос.
абсолюно съм съгласен - братле, за 2,50 си вземаш 600 грама пуешко филе (има към 120 г. протеин в него), разделяш го на 4 равни части (по около 30 грама протеин) и имаш храна за цял ден... к’о да си говорим...