01.08.07
10:36
Ето го и моят режим,който ще почвам.Три пъти седмично тренировки с тежести,а останалите 4 кардио по 30 минути.Като добавки ще взема L-Carnitine на Nutrim по 1 гр. преди кардио и Lipo-6.Ето го и режима,смятал съм го по статиите в site-a.
1. 2 яйца + 100 гр. краставица + 15гр зехтин
2. 100 гр. пилешко + 100гр. фъстъци + 50гр. черен хляб
3.1 кисело мляко + 100гр. орехи
4.100гр. сирене + 100гр. краставица + 15гр. зехтин
5.100 гр. месо
Знам че киселото мляко е “проблемно” и бих приел някаква идея с какво да го заменя.Още белтък ще си набавя от АК и протеин.На 19 години 190см. 84 кг.
Друго не се сещам засега...вие сте :)
02.08.07
12:12
месото ти е малко яж поне 150-200 грама на ядене и сложи още едно хранене (риба+салата или пилешко+салата) вечер..зависи в колко лягаш. ако лягаш към 11-12 го сложи последното ядене към 8
Ако лягаш по-късно-непосредствено преди лягане,силно ти препоръчвам извара,яйца,с една дума храна с основно белтъчно съдържание,бедна на въглехидрати.Махни фъстъците-не са добър вариянт при Нвд,те не са ядки :Д.Сиренето по възможност,замести с извара,може да хапваш още белтъци от яйца,не се притеснявай :Д,сменяй от време на време месото с риба,както казва FrankieWilde увеличи приема на месо да кажем по 150 гр на хранене.Л карнитина на нутрим не мисля,че е най -подходящият ,тъй като не сам привърженик на продуктите на Нутрим ,а и на Бг компаниите,но това е друга тема :).Може да добавиш. още 1-2 хранения :)Този черен хляб дето го ядеш по добре го замести с 80-100гр овесени ядки,които да приемаш с първото хранене.Не приемаш също и никакви витамини,нищо не ти пречи да хапваш някакъв кисел плод-зелена ябълка или грейпфрут преди кардио да кажем,рано сутрин,някои хора не ядат плодове,заради фруктозното съдържание,но мисля,че в твоя случай не трябва да се вманиачяваме толкова,все пак сме любители(препоръчвам да пиеш някакви витамини на таблетки-центрум примерно или каквито решиш);Питай ако имаш някакви други въпроси и неясноти.