30.07.07
14:50
Мисля да си купувам този продукт и исках преди тва да чуя мнения на хора , които са го пили или които знаят за какво иде реч, та някой ако е по запознат с този продукт нека да напише дали е доволен и дали има ефект.
31.07.07
14:44
Лично аз не съм го пил. Едно момче от моята зала го взимаше и вика, че е нещо невероятно. Скоро пак ще го почва + трибестан тоя път. Опитайте е моя съвет и драснете по 1 коментар тука. За цената си излиза доста добре.
Иска ми се да знам дали има някви странични ефекти , и дали като спра да го пия ще ми се отрази зле на организма
02.08.07
19:33
Няма да ти се отрази зле. Пие се 2 месеца.
Почнах да го пия и мога да кажа че се чувствам чудесно , силата ми се покачи на лежанка дигам +10 кг от обичайните килограми , няма да сгрешите ако почнте и вие да го пиете :)
27.08.08
10:40
казано от zerocool на 07.09.07, 07:08:
какви са му страничните ефекти ???
Предполагам, няма опасни. Тестостерона е опасен, но в големи количества. До колкото знам тестоболана увеличава нивата горе-долу тройно, а това не би трябвал ода е опасно.
Аз имам още един въпрос. Взех си го оня ден и го пия вече. Искам да знам, има ли някакво влияние върху обмяната на веществата в посока качване или сваляне на тегло?
Мнението беше редактирано от Kaiser_Soze на 27.08.08 10:40.
27.08.08
11:27
силата ми се покачи на лежанка дигам +10 кг от обичайните килограми
Пак почнахте с филмите -”От два дена го пия и вече не ми стигат железата в залата” или от сорта “вече сам 2 саната на ръката” !!!
Не съм го употребявал, но какви чудеса от храброст може да очаквате от нещо, което може да ти вдигне само либидото, но чак три пъте нивото на тест звучи смешно !!
Май при Вас всичко опира на психическа нагласа.....
27.08.08
12:09
казано от bobi_benetton на 27.08.08, 11:27:
силата ми се покачи на лежанка дигам +10 кг от обичайните килограми
но чак три пъте нивото на тест звучи смешно !!
Май при Вас всичко опира на психическа нагласа.....
Това съм го чул от други “специалисти”. Само попитах някой да обясни кдъе е истината. Не съм казвал такива категорични заключения, като цитираните от теб...