31.07.07
00:34
Hi амиии аз сам нов във фитнеса ходя само от 2 месеца. На 17 съм и съм 73 кг може ли някои да ми препоръча програма от която да съм сигурен че ще има ефект (смисал да е пробвана вече колкото и смешно да звучи :D) Защото имам желание да ходя но поне малко да съм сигурен, че от труда “ша” има смисъл :) 3 или 4 пъти седмично няма значение.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 14:13.
Няма програма която да гарантира на всеки 100% успех. Всеки е индиводуален. Програма която е послужила добре на някои може да няма никакъв ефект при теб . Затова ти препоръчвам сам да намириш програмата която ще работи за теб като ходиш някоко седмици по 1 след тва гледаш как ти са отразява и т.н. докато не намериш тва което ти трява. ае G L :)
Ефекта ще дойде рано или късно. Това е индивидуален спорт и една програма действа при някои хора а при други не. Ти трябва да намериш най доброто за себе си, но можеш да пробваш
1. Гърди трицепс
2. почивка
3. Гръб бицепс
4.Почивка
5.Рамо - крака.
Зависи как се чувстваш можеш да правиш нещо събота и неделя. Не е задължително да се ходи на фитнес през ден. Можеш да ходиш понеделник и вторник на фитнес а сряда да се почива, важното е когато ходиш на фитнес да си се възтановил. ГЪрдите можеш да правиш и с бицепс, всеки си преценява за мен е по добре с трицепс. КАто походиш така някой друг месец можеш да тренираш
1.Гърди
2РЪце
3.почивка
4.Рамо
5.гръб
6 почивка
7 крака корем