01.08.07
12:04
Здравейте от 4 дни спазвам нещо като диета, която е следната: ям предимно белтъчини , не ям сладко и гледам да не пия много газирано. Като не ям в часовете 5-9 , 13-15 и 19-21 и след 21 ям кисело млекце.
от 19-21:30 имам всеки ден тренировки по Бойни Изкуства(с доста висока интензивност и много движение)
Всеки ден правя по 3х50 коремни преси с тежести 10кг.
Висок съм 184см. тежа 77.8 кг
Въпроса ми е при положение че тренирам почти 2 часа и половина БИ да правя сутрин и кардио?
Искам да изчистя мазнинките от корема ?
Темата беше редактирана от Plamko на 01.08.07 12:12.
02.08.07
12:16
махни го това газирано. не яж хляб или го замести с пълнозърнест преди обяд в по малки количества.за корема-бягане му е майката :) и това кисело мляко преди да лягаш го замести с 200 гр . риба или пилешко. резултат ще има :)
Да добавиш и сутрешно кардио+Би тренировката като цяло не е проблем,Но за да избегнеш загубата на мускулна маса ,съответно цялостно отслабване трябва да имаш доста добре съставен високо,белтъчен режим на хранене.Имаш няколко варианта-или да си набавяш нужните белтъци от храна-като акцентираш на яйца,месо,млечни продукти,Или просто си купи аминокиселини или суроватъчен протеин като ги пиеш аминото преди,след тренировка и преди лягане(които намирам за по добър вариант от протеина (лично мнение),тъй като не целиш покачване на маса ,а от тях ще имаш и прираст на енергия,издръжливост, възстановяването,и спирането на катаболните процеси,разграждащи мускулна тъкан заедно с мастна).А мазнинките по корема ще ги стопиш с кардио дейност и като намалиш приема на въглехидрати,общо взета разгледай темите за НВД(нисковъглехидратна диета-идеална за твоя случай с високо белтъчно съдържание за да топиш основно мазнини).
По-здрави!!!