Amino 3850

02.08.07
13:55

Здравейте,

Купих си аминокиселини Амино 3850.  Понеже до сега не съм пил ми трябва Вашата помощ. На пакета пише, че може да се пие по 15 хапчета на ден, като едно хапче е 1000 mg. В статията за аминокиселините в този сайт (http://www.bb-team.org/articles/858) прочетох, че препоръчителното количество е 1-2 грама дневно на телесна тегло. Може ли някой да ми каже как да разбирам това. Означава ли, че може да се пие по 1-2 грама на килограм телесно тегло. Аз смятам да взимам по 10 хачета, т.е по 10 грама на ден от аминокиселините. Много ли е това?

Предварително благодаря за съветите!

Поздрави,

02.08.07
15:20

1-2 грама белтъчен прием на килограм телесно тегло
Тези аминокиселини са хранителна добавка, а не заместител на хранене.

10 е добре.

03.08.07
07:32

Личното ми мнение е, че няма да има разлика - дали ще взимаш 10гр или въобще няма да взимаш.
Незнам дали приемаш протеин, но следващият път инвестирай в него. Отделно има АК с по 2гр (и нагоре) протеин...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1