тотално съм объркан

SP

03.08.07
08:40

Когато поуст-нах една тема в форума за добавки за маса какви да приемам,някои ми казаха да вземам гейнър и глутамин,други креатин,трети казаха без креатин,а снощи един инструктор от залата ми каза да пия само суроватъчен протеин.Вече наистина незнам какво да правя...Колкото хора,толкова различни мнения.Моля ви се посъветвайте ме,защото наистина съм объркан.Тренирам 6 месеца,56кг - 176см - 16г. - мега слаб съм.Моля дайте съвет.Много важен ще е за мен.Благодаря ви!Кажете и как да ги пия ако не ви е проблем.

03.08.07
09:03

Като за начало си вземи един гейнър и една суроватка протеини,някакви амино (аз ти препоръчвам течните 55+ на PNC-europe),креатин или ЦГТ на оптимум (той е добър за начинаещи). Ако тренираш от 6 месеца мисля, че е време да си смениш тренировъчната програма с някоя по тежичка. Чак след като пробваш по голямата база от суплементи,тогава ще разбереш вече,че сам ще определяш кое е добро за теб и кое не ...

Мнението беше редактирано от HouseSoul на 03.08.07 09:04.

FZ

03.08.07
09:17

казано от speedy на 03.08.07, 08:40:

Когато поуст-нах една тема в форума за добавки за маса какви да приемам,някои ми казаха да вземам гейнър и глутамин,други креатин,трети казаха без креатин,а снощи един инструктор от залата ми каза да пия само суроватъчен протеин.Вече наистина незнам какво да правя...Колкото хора,толкова различни мнения.Моля ви се посъветвайте ме,защото наистина съм объркан.Тренирам 6 месеца,56кг - 176см - 16г. - мега слаб съм.Моля дайте съвет.Много важен ще е за мен.Благодаря ви!Кажете и как да ги пия ако не ви е проблем.

Аз ти препоръчвам да си вземеш гейнер  и да наблегнеш на яко хапване.

03.08.07
11:09

казано от BIG PICHAGA на 03.08.07, 09:17:

казано от speedy на 03.08.07, 08:40:

Аз ти препоръчвам да си вземеш гейнер  и да наблегнеш на яко хапване.

Забравих да спомена храната! Без храна нищо не чакай!

DA

03.08.07
15:12

истината е 4е колкото и добре да се храни6 да тренира6 и да си по4ива6,определя6то за това как 6те изглежда6 и 6те се развива6 си остава факта колко пари влага6 в себе си...от вси4ко се ка4ва 4овеко,те тея не6та за това са направени,купи си гейнар и креатин монохидрат и дерзай.

10.08.07
06:27

Здравейте и от мен аз сам на същото дередже така да се каже както и пича които отвори тази тема на почти 18 години съм висок 175 тежа 60 кг. Аз се ориентирах кам гейнерите, взимам на Биогейм Супермас 2100, приемам го в нетренировъчен ден сутрин след ядене по 2 мерителни лажички, а в тренировъни дни сутрин по 2 мерителни лажички и след тренировка по 3 мерителни лажички. Искам да ви помоля за мнение да ли е добре така и евентуално да ми дадете савети. Храня се по 4 пъти на ден като наблягам на въглехидратите както на бързо така и на бавно разграждащите се. Тренирам от 3 седмини 3 пъти в седмицата като правя за всичко (крака,гръб,гърди,рамо,бицепс и трицепс 5 серии по 5 повторения.) Това е от мен, надявам се да ми дадете добри съвети от личен опит.

Благодаря ви предварително !!!

Мнението беше редактирано от Mit@k@ на 10.08.07 06:29.

17.08.07
13:09

Освен на въглехидратите(гледай да са основно бавни), няма да е зле да наблягаш и на белтъчините, защото без тях, каквото и да качиш, няма да е мускул. За мен лично е грешно да пиеш гейнер след хранене, но пък ако ти действа, няма лошо.

17.08.07
20:33

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 21:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1