Забил сам на едно място

04.08.07
08:17

Моля за помощ! Тренирам фитнес сериозно от 2 месеца и малко, предишната година също. Тренирам плуване, но с прекъсвания. Докато бях на даскало се набирах секи ден и правих кофички общо 20 мин. Но от 1 месец нямам никакъв напредък нито в силовите постижения, нито в качването на маса, въпреки че веки ддден ям месо, яица и пия айрян. не взимам нищо и не смяам да почвам. Ако някои е във възможност моля да ми помогне

LO

04.08.07
08:33

Споко не бързай нищо не става с бързане ;)Хапвай си стабилно,Ръгай Белтъка :P:P За кофичките и набирането по 20 мин ти може и 1 час да ги правиш и пак по малко да направиш-по добре кажи на какви серии и повторения ги правиш.Плюс това да правиш всеки ден кофички и набирания съчетано със фитнес и плуване може мн сериозно да те претовари

04.08.07
08:44

да, тогава това не го знаех :) но после като разбрах за претоварването изклиучх лостовете от моята програма. В момента плувам само от време на време а иначе 3 пъти седмичн, но плуването е наи доброто кардио се ппак :)
фитнес програмата ми претърпя промяна. сега тренирам така :
1 ден - гръб и трицепс
2 ден - почивка
3 ден - крака, кръст, трапец
4 ден - почивка
5 ден - гърди и бицепс
6 ден - почивка
7 ден - крака, кръст , трапец
8 ден - почивка
и после наново. относно това че не оставям мн време за краката да се възстановят - мисля че 3 дена ми стигат + това не искам да ги напрая огромни а да ги стегна и да ги направя силни.  за ръгането на белтъка - ям по 3-4 яица на ден, 1 кофичка кисело мляко, по 200 гр месо на ден , 1 филия хляб на ден , картофи и плодове и зеленчуци. Знам че не мога да очаквам ефекта изведнъж, но не сам надал дори с положин кило. Стоя си на 71.5 кг, а сам висок 176,а доста хора не вярват че тежа толкова малко като се има предвид че сам упорит, а и не изглеждам на толкова

04.08.07
08:46

относно сериите - 4х12-14 кофички и 4х8 набирания на лост хват на нивото на раменете за бицепс

LO

04.08.07
08:58

Може ли да попитам как тренираш кръста :D:D:D:D Пич кръста е едно съединение освен да контузиш друго с него няма как да направиш!BTW къде ти е рамото?

Мнението беше редактирано от Loc_Dog на 04.08.07 08:59.

04.08.07
09:01

кръст почнах да прая мн отскоро . прая мъртва тяга  20х20 кг :) просто не искам да си го еба толкова рано с мн тежко, а и не искам да остана нисък. до колкото знам има такава вероятност

04.08.07
09:05

а рамото при успражненията за гърди се натоварва предното , а средното ако имам желание го правя после с дъмбелите ми . Но рамото е едно от наи оформените ми части, все пак тренирам плуване ;)

LO

04.08.07
09:06

Относно забиването на едно място - първо бях 63 кила,ям ям ям нищо не става и след няколко седмици - 65 кила.Сега съм почти 70 искам да кача още  но мисля че качването при всеки е различно и трябва да си намериш твоята формула-затова чети,яж повече,ходи на зала с добра програма като за начало.Успех!

04.08.07
09:09

Благодаря за инфото :) Някой друг би ли ме посъветвал също ?

LO

04.08.07
09:10

1.Мъртвата тяга се прави за долната част на гърба а различните начини на изпълнения могат да наблягат на краката.2.Ако продължиш с тази програма най вероятно  ще спреш да растеш заради мъртвата ти тяга 2 пъти седмично 3. Ще си съсипеш кръста Избери някоя нормална програма от сайта и я следвай!

Мнението беше редактирано от Loc_Dog на 04.08.07 09:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1