Савети и мнения за покачване на ММ от суплимени

03.08.07
04:07

Здравеите на сички!!
На 21 години сам, 185см с тегло около 73кг и искам да си пока4а мусколнат маса
Тренирам от една година а последните 5 месеца много сериосно и здраво но в последно време зех много
да се уморявам и не вустановявам добре каквато и храна да ям. Затова реших да да започна да
приемам някои добавки(не говорим за химия(все още)). Минялия ден си купих едни амино киселени
на ИСС амино 2200 и ми подариха 2 кутии едната с глутамин на хапове от по 1000мг на ОН и
БЦАА пак 1000мг на ОН. Но освен тия работи какво е подходящо друго да пия така че наистина да видя
ефект а не само да си дам парите.Човекат в магазина в които ходих (междрдругото ми казаха че
си разбирал от работата и от такива добавки но все пак е търговец.Та тои ми каза да си купа Пре Лоуд
Креатин Комплех само че чух доста отрицателни отзиви за него и обикновенния креатин бил по добар от него>
Още да си купа Глутамин на П&Б (нямам опит с тях), Турин, Опти мен на ОН и Трибулус терестрис
пак на ОН.МОЛЯ вие какво ще ме посаветвате да купа ли ти сичкита работи. Освен тях да купа ли
и протеин, и какво още.Мерси за отговорите предварително.

П.С. колкото и да ям нишо не мога да залепя ям околу 7 пъти на ден, какво ми има бърз метаболиза, ли
имам или какво?

04.08.07
15:02

баси аптеката дето ще наредиш, ако ги накупиш (не че и у нас не е същото де)  :lol:
според мен само протеин и креатин евентуално ти стигат засега (освен аминките и глутамина). опти мен .... хубави витамини са, трибулус..... може и без него и без таурина може ......... абе всичко опира до финанси. в тоя спорт - колкото повече, толкова по-добре вкл и добавките

04.08.07
16:37

Протеин, амино, BCAA, глутамин и некви витамини и нямаш нужда от повече. Ако нямаш сила, взимаш креатин и готово. Няма какво толкова да му мислиш, щом ни питаш да купуваш ли, значи имаш парите, а щом имаш парите няма да сбъркаш ако си накупиш гореспоменатите от теб продукти.

05.08.07
06:54

малко встрани от темата - къде подаряват глутамин и ВСАА когато си купиш аминки?

05.08.07
09:10

не бре Бцаа то ми ги подари един роднина
штото вече нямало да ги пие и само да не стоят

П.С намам мноо пари за тва не мога да си купа си4ките работи дето горе сам посочил
ако имах кинти няма6е да питам
ама просто са 4удех дали оня от магазина не иска да ма набута само и само да си купа работи дето тои ми казва

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1