04.08.07
17:30
zna4i programa mi e :1-vi den gurdi triceps korem 2-ri den grub biceps predmishnica trapec 3-den ramo kraka ...vaprosat mi e ... ili da mi kajete programa nova hubava… za6toto rakata ne mi raste izob6to :D ...napompva se samo na tren i posle q merq i e su6tata i taka 3meseca :D ... ako do 1 god ne porasne nz kfo da pravq help pls :D
Петко К - пиши на кирилица! Следващите мнение на латиница се трият без предупреждение!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 16:51.
отдели една тренировка само за ръцете ...... ще ти дам примерна програма , с която мойте ръце продължават да растат
1 ден: гръб
2ден: рамо
3ден:бицебс,трицебс,предмишница
4ден:крака
5:гърди
това мога да ти кажа аз за сега защото съм я изпробвал и вурху мен даде резултати , дано и на теб ......
Тренирай бицепса и трицепса в отделни дни преди другите мускулни групи с упражнения които са тежки - за маса, примерно за трицепса - изтласкване с тесен хват, френско от лег, за бицепса - сгъване прав с щанга, чуково сгъване седнал облегнат под наклон.Щом искаш ръце значи това е основната ти цел всички други мускулни групи остават на заден план докато не изпълниш тая цел, така че не се страхувай да разбуташ програмата така че максимално да се облагодетелстват ръцете.