Пустото му акне!

06.08.07
10:18

По принцип никога съм нямала пъпки,дори в пубертета една пъпчица съм нямала.А сега като станах на 20 години взех да се упъпчвам... :( От няколко месеца имам едни дребни пъпчици по челото-ама цялото челоооо!Редовно си почиствам лицето,правя си маски 1-2 седмично,но пак си седят тия пъпчици.
Някой има ли такъв проблем?!И ако има как се е справил?

DC

06.08.07
10:50

Никога не е късно да се прояви проблема с акнето  ;) Ще ти дам един прост  съвет - редовен полов живот ;) - ей тва му е  цаката :)
Иначе  си вземи “Зинерит” , антибиотик е ,за мазане ... подобен на лосион , мажеш се с тампон сутрин и вечер .
Успех :P

06.08.07
11:23

Първото си го имам :)
Остава да си взема лосиона

06.08.07
13:44

А дали не е някаква алергия?...

07.08.07
05:45

Знам ли..!!
Като чета тука темите май най добре първо да  отида на дерматолог,щото наистина при всеки си е идивидуално...

07.08.07
06:55

И на мен повече ми звучи на алергия, откокото да акне. Още повече щом казваш, че досега не си имала акне, пък и дребни пъпчици...Наистина лекар е добре да те види. Ппогледни си менюто, при мен (а предполагам и не само при мен)  кожата, косата и ноктите адски много се влияят от това, което ям.

RE

02.09.07
23:02

ако говорим за акне - бирената мая върши доста добра работа в случая, а и е безвредна!

05.09.07
13:48

Остана и да е вредна  :cheese: . Наистина, в бирената мая имаше витамини за кожата Е ли бяха кви там некви. Също помага за избегването на стрии.

14.09.07
12:09

Някой може ли да ми каже с точност от какво си получава това гадно акне.Пишете ми :) :P :)

14.09.07
13:24

казано от Don Corleone на 06.08.07, 10:50:

Иначе  си вземи “Зинерит” , антибиотик е ,за мазане ... подобен на лосион , мажеш се с тампон сутрин и вечер .
Успех :P

х2
Действа ! Мирише гадно , но вечер преди лягане или като висиш пред компа няма да ти пречи пък и миризмата ветрее за минути . Към 13лв си спомням че беше .
Незнам точно от какво се получава акнето , айде в пубертета (май не ме пуска  :cheese:  ) от бушуващи хормони но за по възрастни нямам идея .

14.09.07
13:43

казано от fashionist на 14.09.07, 12:09:

Някой може ли да ми каже с точност от какво си получава това гадно акне.Пишете ми :) :P :)

С точност едва ли може да се каже от какво се получава - хормонални смущения, мръсотия, храна, какви ли не могат да бъдат причините. На мен ми излизат пъпки, акне, от шоколада, например :coolsmirk: . Много мазната кожа с широки пори предпоставя акнето, сухата не е предразположена.

DC

15.09.07
11:01

За акне е най важно чистата кожа, ако кожата се омазнява  бързо , по лесно се появяват и пъпки , така че хигиената е много  важна.
Аз лично ползвам няколко вида маски на Avon и Oriflame + Зинерит и Скинорен ,  не че се хваля ама  държа акнето на страна ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1