Цените

02.08.07
19:14

В тая държава сичко зе да поскъпва мамаму става дигнаха хляб,сирене,яйца,пилешко кво ли не и се питах дали има опасност  протеините и другите фитнес добавки да покачат цените си още повече.Ако някои има информация по темата да пише

06.08.07
20:20

Това, че поскъпиха пилешкото и млечните продукти не ти ли е достатъчно!? Лично аз предпочитам да вдигнат цените на суплементите отколкото на хранителните продукти от първа необходимост. А по повод на нашето правителство ми идва да напиша някой доста пиперливи неща, но не е тук мястото.

казано от TIGER на 02.08.07, 19:14:

В тая държава сичко зе да поскъпва мамаму става дигнаха хляб,сирене,яйца,пилешко кво ли не и се питах дали има опасност  протеините и другите фитнес добавки да покачат цените си още повече.Ако някои има информация по темата да пише

Цените на добавките по-скоро се влияят от цените на суровините за производството им, транспортните разходи и данъците и митата. Нямат общо с хляба и сир’нето :)

П.П. Преди 3-4 месеца вече ги вдигнаха. Сега предполагам ще има плато за поне година.

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 07.08.07 08:36.

07.08.07
10:51

Всъщност ги дигнаха на 2 пъти ( наблюдавам точно определен суплемент от протейните)
от 56$ стана 67 а сега е 72$ , говоря за САЩ обаче . БГ добавките са друго нещо - поскъпне ли нишестето и те поскъпват .

07.08.07
20:51

ще поскъпнат 100% процента вносните т.к в ББ.ком цените се вдигат всяка седмица

10.08.07
22:57

казано от Vladimir8507 на 06.08.07, 20:20:

Това, че поскъпиха пилешкото и млечните продукти не ти ли е достатъчно!? Лично аз предпочитам да вдигнат цените на суплементите отколкото на хранителните продукти от първа необходимост. А по повод на нашето правителство ми идва да напиша някой доста пиперливи неща, но не е тук мястото.

Ами и аз искам да си останат ниски цените на всички храни и место с химии да се храня както трява ама то наистина политиците са ебаси скапаните педа*и и таи кат слушам още ша са дигат цените а политиците не ги пърка с 2000 лж и от горе за месец заплати да ги еб*

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1