02.08.07
23:03
Здравейте! На 17 съм 1.70 cm съм 68 kg, смятам да си взема Аминокисилини(Aminostrong) имам L-carnetine и искам някаква диета да съчетая със тичане рано сутрин и фитнес след обяд към 18:00.Искам да сваля 5-6 kg и после да си правя за релеф в фитнеса за да си оправя тялото :).Моля помогнете ми, благодаря ви!!
За твоя случай силно препоръчвам да разгледаш всички тема във форума,свързани с НВД(нисковъглехидратна диета),благодарение,на която ще свалиш нужните ти килограми,като загубиш мазнини по цялото тяло и съответно ще бъдеш по релефен.Л карнитина,съчетан с кардио активност ще ускори изгарянето на мазнините,а аминокиселините ще ти помогнат да запазиш мускулната си маса,като дори може паралелно със загубата на килограми(мазнини,ако е правилно НВд-то) да качиш мускулна маса.И още нещо-такова животно като “тренировка за маса или релеф” не съществува-всичко зависи от храненето,добавките,възстановявнето и др фактори,но не и от тренировката(разбира се,че под тренировка визирам само фитнес,без кардио дейности).
На такава възраст аз бих препоръчал РБД, отколкото НВД. Иначе само с тичането + леко намаляне на калорийния прием (от въглехидрати) ще постигнеш нужните ти резултати.
07.08.07
18:03
Ам благодаря ви много.
07.08.07
18:36
Една РБД ако може да ми направите ще съм ви много благодарен.