04.08.07
20:27
Тренирам борба от 3 години 82 кг съм , висок съм 180 см , значи искъм да ви попитам като отида на състезание винаги след 1вата минута ми свършва въздуха и нямам никва сила , кажете ми кво да праа
Бих ти дал отговор, ма не е за тоя форум.... две неща са, дето са по-известни... ма за тях трябва да питаш в gohard форума, където се обсъждат по-силните стимуланти :)
ще се наложи да поработиш допълнително върху издръжливостта с повече кардиоваскуларна тренировка,с прости думи бягане.Започни бавничко и увеличавай времето и темпото постепенно докато стигнеш 30 мин,а после до 45…когато след няколко месеца си на 1 час,няма да се задъхваш дори и на 10тата минута борба:-)
08.08.07
09:49
Треньорите какво те съветват?
09.08.07
13:10
Може да прозвучи тъпо и изтъркано, но темата е в раздела за хранителни добавки и веднага се сещам за креатин. Защо не направиш един цикъл с креатин 1 месец, ще отделиш ~ 50лв. , но може и сигурно ще има ефект.
Относно тренировките, напълно подкрепям идеята за маратонно тичане по стадиона за издържливост, а за сила има специално изработени двуседмични сплитове.
Тичането да е в рамките от 2-4 пъти седмично, не всеки ден !