07.08.07
08:52
Здравейте аз съм на 14 и искам да отслабна и смятам да си зема L-carnitine.
Искам да питам дали няма да ми навреди някакси на тази възраст и ако не , то ми препоръчайте някой добър.
Благодаря предварително :)
07.08.07
09:43
Няма да ти навреди. Обаче не ти е и нужен. Оправи си храната, тичай и готово.
07.08.07
09:48
Месрси!
То аз точно това и ще направя ,ще намаля въглехидратите и ще тичам,но ше си зема и L-carnitin за да стане сичко малко по бързо.
А да ми препоръчате някой добър ако може?
07.08.07
15:35
Нямаш нужда на тази възраст. Направи останалото, което си написал и всичко ще стане достатъчно бързо. Не е за препоръчване на 14г.!
07.08.07
17:33
Недей да го взимаш няма смисъл
Мнението беше редактирано от faramir на 08.08.07 14:37.
07.08.07
19:58
Вече го зех (на P&B;Labs)
Кажете добър ли е ако някой знае?
И моля кажете защо да не е за препоръчване,ако се налага да не го пия ко е опасно ?
ти трябва да си поне с 15кг наднормено тегло за да го приемаш иначе просто не виждам ефекта ... един режим на хранене е пре достатъчно
08.08.07
01:44
Защо изобщо питаш, след като така или иначе ще правиш каквото си решил ?!? Никой не ти го препоръча, но ти ще го пиеш.Така че май задаваш въпроси, на които вече си знаеш отговорите - за себе си...
08.08.07
09:45
Напълно подкрепям emzo, защо си купуваш хранителна добавка, а после питаш, дали е добре за теб да я пиеш (да ме прощават дистрибуторите, което е добре за тях, но мисля, че има резон в питането ми)? :)
Докато разглеждах тая тема ми направи впечатление израза”като го почнеш няма спиране”.Аз сам на 18сега пия l-carnitine и мисля да го приемам за около месец,ако евентуално сваля килограмите,които искам да постигна после ще ги варна ли,като се има в предвид ,че продалжа да ходя на фитнес и спазвам хранителен режим.
Зависи.Един приятел беше бая дебел,но като изпи 3 опаковки стана атлетичен.После си ядеше боклуците и нищо не стана,защото тичаше и си ходеше на фитнес.Иначе ще си върнеш килцата ако водиш заседнал живот и не спортуваш.Иначе спирането на карнитина няма да е причина ако евентално пак качиш мазно.Зависи какво си ядеш и дали спортуваш след това.
аз нямам много за сваляне,да кажем някаде кам 5-6 кг за да стана 47 и да си оформя тялото,както казах смятам само 1 месец да приемам l-carnitine за по барз ефект,а фитнеса и хранителния режим си остават,та за това ми направи впечатление това дето беше казано.Искам ефект,но при предположение,че пак ще си варна свалените килограми по добре да не го приемам,за това питам.
26.08.07
19:57
А ти 1 и 40 ли си висок?
Абе нема смисал да си даваш парите за Л-карнитин,като на тази възраст можеш да отслабнеш лесно и бързо ;) . Аз съм вече на 15-за 2-3 месеца свалих 6 кила-не са много,но при положение,че съм 186 санта висок се едно съм свалил 15-смисъл,че изглеждам доста по-изчистен-без да пия добавки и така нататък :) .Пари на вятъра са за мен,но щом си решил да пиеш-пии
27.08.07
09:08
Че няма смисъл да си даваш парите - ням , ама ако толкова си решил - купи си , със сигурност няма да ти навреди , а ще ти е само в полза при правилна диета и кардио ;)