Незаменима комп. програма - "Атлет"

Инфо :
Програмата Атлет е създадена, за да помогне на занимаващите се с бодибилдинг. Лесно се прави отчет и се анализират направените тренировки. Вграденият дневник позволява да се регистрират и съхраняват както антропометрични данни (ръст, тегло), така и мултимедийни файлове (снимки, видео- и аудио-записи). Най-важното е тренировъчната програма и графика на атлета. В програмата има и справочник за хранителни продукти, “конструктор на меню”, чрез който се прави оптимален порцион.

Програмата е лесна за работа, притежава редица ценни функции, които я правят незаменим инструмент за занимаващите се с културизъм, за треньори и инструктори.

Линк към програмата : http://zamunda.net/details.php?id=72028

Ако някой няма акаунт към линкос ще му пратя торент-файла, но после нека той качи цялата програма в сайт, достъпен за всички, защото като ми пратят 50 човека ЛС и не знам какво ще правя :)

П.П.Чак като свалих видях..на руски е..  :roll:

02.01.07
23:15

Супер, сега ще я разгледам.Преди време имаше тема във форума с разни РС програми, ама така и не си харесах някоя  :mrgreen:
——-
май ще е утре :) няма сийдъри

SE

02.01.07
23:39

бате ако не беше на тоя скапан език може да става за нещо ама ...........

02.01.07
23:54

Еий браво!Ддоста е полезна ... нищо, че е на Руски като се види и то се подразбира .

B_

03.01.07
00:59

[quote author=“SeLeCt”]бате ако не беше на тоя скапан език може да става за нещо ама ...........

ш ае само да не се обиждаме  :evil:

Аз моя дневник си го водя в обикновен тефтер така, че това не ми е нужно а и руския не ми допада много.

Ето програмата за директен download -> link

03.01.07
18:36

Програмата е хубава,  но аз не разбирам изобщо руски и немога да се ориентирам  :x ....кофти ще я трия....:roll:

Поздрави, HuKouCu

03.01.07
23:31

Имаше подобна и на български език. АЗ съм още аналогов  :lol:  (ръчно си пиша в тетрадка) така че не ми вършат работа

04.01.07
12:40

Който не разбира руски трябва да влезне в
Помощь ->Региональнье Настройки
И там може да се променя езика на Англииски :wink:  :D

ПС - пия бира каменица :lol:

IC

04.01.07
18:33

а някой ще ми каже ли какъв е този проблем при мен.След като е инсталирам и е пускам и ми се появява това: http://play.evrocom.net/forum/index.php?act=module&module=gallery&cmd=si&img=8036

[quote author=“icinkyyy”]а някой ще ми каже ли какъв е този проблем при мен.След като е инсталирам и е пускам и ми се появява това: http://play.evrocom.net/forum/index.php?act=module&module=gallery&cmd=si&img=8036

Тези йероглифи всъщност трябва да бъдат на руски език.Просто компютърът ти нещо не го разчита.Не знам как да го оправиш, но ако навсякъде напишеш нещо само колкото да има написано предполагам, че ще можеш да продължиш нататък.

MO

04.01.07
22:03

[quote author=“SpUd3r”]Който не разбира руски трябва да влезне в
Помощь ->Региональнье Настройки
И там може да се променя езика на Англииски :wink:  :D

ПС - пия бира каменица :lol:

SpUd3r мерси много ,на руски ми беше трудно (не съм свикнал да чета упражненията и храните) виж на английски е по-поносимо

09.01.07
22:38

а може ли по - точно разяснение как да го направя на английски че нещо се омотах с руския...

09.01.07
23:28

Виж горе написал съм подробно кое копче да натискаш :wink:

FI

10.01.07
11:48

А може ли някои да я качи и за чужбина или пък да ми я прати ако не е много голяма.

emaila ми е: sonyach@hotmail.com

11.01.07
11:55

След малко ще ти я пратя :wink:

26.01.07
11:18

http://www.x3msoftware.com/download-free-trial.htm
Ето ви една добра програма на английски. надявам се да имате полза.

MO

26.01.07
11:29

Аз вече свикнах на първата програма ,много е удобно да правя паралел на тежестите и сериите които съм правил предните тренировки
Няма нищо по-хубаво от това да видиш как след 4-5 тренировки си качил работната тежест със 5кг

01.08.07
20:00

Абе човек,що се мъчиш с тоя руски и тоя английски.Дневника за упражненията можеш да водиш и на български.Значи тая руска програма е на кирилица.
В нея има място за допълнителни упражнения.Прибавяш всички които използваш,но на български език.И те се записват редом с руските.Да започват с главна буква.Иначе се нареждат последни в края на таблицата за упражнения.Също така ги записваш като базови упражнения всичките,за да излязат в горнатачаст(началото)на таблицата.Почти не се смесват с руските изречения.После по обичайния ред.Кликваш на дадено упражнение и то автоматично се прибавя в бележника ти за определената дата.Кликваш вдясно и вписваш брой повторения и използваната тежест.Поне упражненията могат да са на български.А това е основната част от дневника на “Атлет”.

08.08.07
09:41

казано от Jorku на 03.01.07, 01:23:

Аз моя дневник си го водя в обикновен тефтер така, че това не ми е нужно а и руския не ми допада много.

Ето програмата за директен download -> link

И аз правя така иначе се сещам горе - долу от руски ама ако беше на БГ език щеше да си е по - яко. :long:

08.08.07
18:34

Всеки може да  изтегли програмата на руски и  си води дневника на български.Хубаво е да знаеш постигнатия резултат в началото.И след 4-5 месеца да сравняваш.Няма  интерес към програмата и няма смисъл да пиша повече за нея.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1