08.08.07
07:39
някои знае ли каде ако въобще все още има някакви онлине книги свързани със културизма?
преди имаше на менс хеалтх маи в датата .... :?
08.08.07
09:39
.PDF книги или просто такива за купуване онлайн?
Ако се разтърсите из торент тракерите може да намерите някоко гигабайта книги. Естествено на англииски. Просто Щатите са водещи в бодибилдинга и спорта като цяло (като дадени средства за изследвания и тн.) и освен товапочти всичко се превежда и на англииски. Отделно повечето хора, които сканират го правят с книги на англииски.
Има всичко от Vince Gironda през Mike Metzner до Charles Poliquin и Tom Venuto.
Или в p2p програмите. Друг е въпроса, колко от сваленото ще се прочете. Отделно 90% от нещата са еднакви в 90% от книгите и може да прочетеш едно и също поне 200 пъти.
08.08.07
13:02
Както в повечето области, темите са преекспонирани, преекспонирани ... затова съм на мнение, че едва ли ще се намери по-добър ресурс от самия интернет.
казано от locvs на 08.08.07, 12:05:
Ако се разтърсите из торент тракерите може да намерите някоко гигабайта книги. Естествено на англииски. Просто Щатите са водещи в бодибилдинга и спорта като цяло (като дадени средства за изследвания и тн.) и освен товапочти всичко се превежда и на англииски. Отделно повечето хора, които сканират го правят с книги на англииски.
Има всичко от Vince Gironda през Mike Metzner до Charles Poliquin и Tom Venuto.
Или в p2p програмите. Друг е въпроса, колко от сваленото ще се прочете. Отделно 90% от нещата са еднакви в 90% от книгите и може да прочетеш едно и също поне 200 пъти.
е аз търсих в датата, даже пусках тема, но никой не ми отговори къде са тия книги ? 8-/
При мен имам около 400МБ пдф.
От демоноид са - там има цели пак-ове.
Би било хубаво, ако можеше да ги качим някъде, където да са достъпни за всички потребители и събрани на куп, естествено.
12.08.07
14:48
Ако има такива, които са безплатни или под CC лиценз, може да помогнем и да ги качим на нашите сървъри. Плюсът е международна достъпност.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 12.08.07 14:48.