American Weight Gain

AL

08.08.07
20:38

Взех си този протеин, но не знам как да го взимам някой може ли да ми обясни предложиха ми го с вкус на кво там на банан и едни витамини... които се пият сутринта... Никой не ми каза как да го използвам питах дали е вреден тя ми обясни там че не бил и аз и се доверих... и го взех да пробвам и аз..  :) Ако може някой ми каже как и по колко пъти на ден да го взимам каква доза нещо такова днес цял ден с тая кутия я базикам я мятам на сам на там я гледам отпред на зад миришая... бе обяснете ако можете :D :P

TB

08.08.07
21:14

Ако е суроватъчен трябва да се взима сутрин, преди и след тренировка по една мерителна лъжица (тряба да има вътре).
Ако е много скъп го взимай като мен - преди и след тренировка само, че моя е 64лв. няма и кило :)
Ако е яйчен, мисля че вечер преди да си легнеш.
И все пак тази информация я знам от форума, новобранец съм още във фитнеса.
Някой по-светнат да ти каже за яйчния, за суроватката е ясно.

Успех

AL

08.08.07
21:29

Е то само това пише на кутийката... American Weight Gain

Има някаква препорачителна употреба която не я разбирам ако някой може да я обясни...

пише:
Според индивидуалните потребности - 1 3 пъти на ден по една доза (50г = 3 супени лъжици ) с 300 мл вода или нискомаслено мляко...

Не мога да разбера кога и как нещо тва указание не го сващам...

Пускай темите където им е мястото!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
head_hunter

Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.08.07 06:17.

Не мога да не те попитам - защо първо купуваш, после питаш как се употребява? :)

По-скоро говорим за гейнър вероянто (намерих няколко продукта със същото име, но на различни марки). Идеологично би могло да го пиеш сутрин (храненето след закуската), както и преди / след тренировка. Пак казвам, идеологично - хората, които са пили гейнъри повече, биха те посъветвали по-точно.

AL

09.08.07
09:08

Защото ми го предложиха за първи път си купувам протеин и малко ме истрах честно казано защото не знаех какво е но като ми обясниха и си взех... Как да разбера за какво е ли какъв ли е там нещо

пише :
осигорява бързо увеличаване на чистата мускулна маса (в комбинация с тежки тренировки). Съдържа ценен суроватъчен протеин с балансирано съотношение между незаменимите и заменимите аминокиселини. Комбинацията от късо верижни и дълго верижни въглехидрати в American Weigh Gain осигорява с енергия моментално за продължително време . Подходящ е за всички спортове с тежко физически натоварвания пти които е много важно пълноценното въстановяване . American Weight Gain е важен источник на витамини. Неговите превъзходни качества се дължат на грижливото обработване на суровините и оптималното съотношение между съставките...

09.08.07
09:22

Това е гейнер.Пий го сутрин след като закусиш и след тренировка (по 50гр=3 супени лъжици).Когато не тренираш -сутрин или по някое друго време на деня.

ВИ

09.08.07
14:10

А каква е марката на този гейнер, каква е разфасовката и за колко го взе?

AL

09.08.07
17:48

Евтин е 40 лева марката е HansaXSport

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1