Тренировка рано сутрин - хранене

TR

07.08.07
07:04

Здравейте, от известно време ми се налага да тренирам сутрин (около 6.40 до 8.00 ми е тренировката).
Тъй като тренировките вземат да стават все по-изтощителни, бих желал да ми споделите как е най-добре да постъпя с храната  преди и след тренировката. За момента карам на следното: протеинов шейк+чаша “натурален” сок+1 голяма лъжица мед. След трен. пия по-малък шейк и закусвам (4-5 белтъка + 1 жълтък с нещо въглехидратно).
Дали това е достатъчно, за да ми даде нужната енергия и да подготви тялото за възстановяване след тренировка?
Мислите ли, че трябва да ям твърда храна преди тренировка и колко преди нея (щото ще трябва да ставам в 5 часа, за да се подготвя).
За момента мускулната маса не ми е приоритет, гледам малко да изчистя, но съм свикнал да чистя с “яки” и изтощителни тренировки.
Благодаря предварително на всеки, който изкаже мнение по темата.

07.08.07
10:11

Ами, не, твърдата храна предполага наистина да станеш в 5, ако не и по-рано. Според мен, съобразно времевите рестрикции яденията са ОК. Преди тренировката може и 1-2 банана да хапваш.

09.08.07
08:24

Можеш преди тренировка да хапваш мляко+овесени ядки+мед+банан.Ще те зареди за тренировката достатъчно.Лично аз така правя, но без банана и имам енергия за изтощително тренировка + кардио

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1