09.08.07
05:35
Здравейте.На РБД съм и срещам сериозно затруднения при ходенето ми до тоалетна.Това става на 3-4 дни.Вече мисля че е от прясното мляко, ( 500 мл ) което пия всеки ден след тренировка.Ако можете да помогнете пишете...
09.08.07
06:15
Всеки едно направление за профилактичен преглед с акцент на “вътрешни болести”, за да си сигурен от “медицинска” гледна точка какво е положението. От колко време се получава така, защото през последните седмици върлува смело някакъв стомашно-чревен вирус и доста се оплакват?
Преди месец и нещо се върнах от екскурзия и от тогава пия всеки ден след трени мляко и от тогава датира този проблем.Преди екскурзията вскичко беше нормално.Родителите ми твърдят, че сигурно е така, защото не ям хляб.Други твърдят, че е от сиренето,кашкавала.Благодаря за бързия отговор :)
Сиренето и ориза запичат.Ако ядеш малко червата са нередовни.То няма какво да ги напълни и издуе.Което регулира тяхната работа.Освен някакви медикаменти можеш често да използваш запарка от сушени сливи.Има много добър ефект при среднотежки случаи.
09.08.07
17:20
Пробвай ленено семе. Освен че е супер полезно е и леко разхлабващо :)
Само го смилай в блендер или мелачка за кафе преди да го ядеш, че ако го хапваш цяло, ще го изкарваш цяло.