09.08.07
06:58
Чудя се какво да измера за тази зима. Имам чувството че като увелича въглехидратите, единственото нещо което ускорявам е натрупването на мастна тъкан, която само ще ме мъчи напролет.
Какво е вашето мнение, кой на какво се е спрял?
Хм... зависи колко се движиш и какво разбираш по увеличаване на въглехидратите. По принцип физиологичните норми за въглехидрати са около 300-400 грама, при рбд-то са малко по-малко - може би около 200-250. Зимата е необходимо поне малко да се движиш пеша и да не се застояваш и не вярвам да имаш сериозни проблеми. Така че съветът ми е РБД
09.08.07
11:25
Зависи от личните ти цели, какво тренираш и т.н. Принципно ако искаш да си поддържаш теглото мини на РБД с ограничени въг. вечер и някаде между 150-250 на ден. Ако ще правиш сериозна маса и чистенето после не те бърка - ВВД. ;-)
Аз личо масирам от вече два-три месеца с ВВД и за сега върви доста добре, много съм доволен от резултатите, смятам да продължавам така поне до март месец, ще се омазня ( то принципно като почнах си бях мазничък :P ) това ми е ясно, ама вобще не ме бърка, нали напролет ще ги сваля. :)
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 09.08.07 11:28.