Протеин или гейнер от който супер много огладняваш

08.08.07
14:55

Здравейте!
Наскоро ми казаха за някаквя добавка, която те кара супер много да ядеш.
Била в жълта кутия 400г. и снимка на културист, от кръста до врата,  (лицето не му се вижда).
Цената му е около 8-10 лв. Но за жалост не му знам нито производителя нито името.
Кажете ми какво точно е това и от каде мога да си го намеря.

08.08.07
18:38

То ако не ядеш повече,никой и нищо не може да те накара насила да го правиш.Колко кила си?

09.08.07
19:18

Не съм чувал за такъв продукт, но ако искаш нещо за  апетит можеш да си вземеш пчелно млечице (Апетонин) или бирена мая, в аптеките ги продават ..

Защо трябва да взимаш добавка за отваряне на апетита, а не просто да ускориш метаболизма си и да го накараш да “търси” храна на два часа. Вярно, отнема известно време, но ефектът след това е поразителен. Как? Теми и материали в изданието / форума предостатъчно. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1