Хранителен режим с тези продукти.

DA

13.08.07
12:20

моля някои да ми направи примерен хранителен режим който да вклиучва тея неща:пилешко,риба,яйца,мляко,кашкавал,сирене,овесени ядки,ориз,боб и грах.може да добавите и 1-2 неща за които не сьм се сетил ще сьм много благодарен! :)

13.08.07
14:15

Няма да намериш такъв човек. Тук не правим хранителни режими, само ги дискутираме и коригираме ако има нужда !

DA

13.08.07
15:09

искам да знам просто кое кога да ям,кога белтьк и кога вьглехидрат,ама щом никой не мойе да каже заеби...

13.08.07
16:38

Зависи от целта на хранителния режим. :roll:

DA

13.08.07
17:32

целта ми е просто да не ям боклуци и да спазвам  някакьв режим на хранене без да броя калории,иначе може да се каже че се стремя да изчистя и кьм сьотношение вьглехидрати-белтьчини 30%-70%.добре ли е ако ям варивата,картофите и овесените ядки за закуска,преди тренировка и преди лягане риба,а след трен ориз примерно :)

13.08.07
19:36

Ми попринцип въглехидратите се ядат сутрин и около тренировката така че овесените ядки можеш да ги ядеш като станеш, други храни като риба, яйца си ги разбиваш на порции и си ги ядеш през около 3 часа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1