Направете ми диета за качване на тегло

02.08.07
14:39

Слаб съм,искам да надебелея що годе и да направя “плажно тяло”.
Ще ви бъда много благодарен ако ми кажете кога,как и какво да ям

-ръст -1,82 м
-тегло  52
-възраст  16 см
-гръдна обиколка (жени могат да не отговарят) 69 см някъде
-талия  62 см
-ханш 62 см
-обиколки на китка    16 см      и глезен  20 см
-спортувате ли (ако да, то какво, колко често, с каква интензивност)  не спортувам,сериозноу,от време на време тичам,дигам гири,БътърФай също изпоулзвам
-спазали ли сте досега хранителни режими да ял съм пилешко с ориз един месец и половина,белким кача нещо,но без резултат,пил съм БИРЕНА МАЯ,рибени хапчета от акула,витамини и какво ли още не
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива  не
-в какво се състои работата Ви (активно физически натоварена ли е или се занимавате с интелектуален труд) интелектуална,тъй като съм ученик
-одобрявате ли употребата на спортни добавки (ще употребявате ли и какви ще ползвате)  ми незнам едва ли
-какви препарати сте ползвали (как оценявате ефекта им)  незнам какви препарати
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец  колкото е необходимо,стига да не са стероиди и такива
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин)  не
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект) искам да имам мусколи,колкото до превличам а не да отблъсквам момичетата.Искам да кача някое друго килце и да съм във форма!

02.08.07
16:12

Бътърфлая го изхвърляй!Като за начало тръгни на фитнес, започни да се храниш по 5-6 пъти дневно с месо, яйца, мляко и млечни продукти (вкл. извара), ориз, картофи, пълнозърнест хляб, овесени ядки, ядки (сурови), плодове и зеленчуци.Купи си мултивитамини и минерали, както и рибено масло.Подправяй салатата със зехтин (търси студено пресован!) и ако искаш - с йодирана сол.Докато свикнеш да се храниш и тренираш правилно, чети много литература относно фитнеса!Така сам ще видиш, как си научил много.
За финал ще цитирам няколко изречения от профила ми: :P
“Никой друг освен вас и треньорът ви не може да ви състави диета!Нито знам какви храни харесвате, нито кога имате време за ядене и т.н.Освен това няма “примерна диета”.С една и съща диета един човек може да свали 10кг., а друг - 2кг.!”

Успех!

Мнението беше редактирано от DDD на 02.08.07 16:16.

05.08.07
13:33

няма ли някой да предложи нещу

05.08.07
16:19

казано от kukuruku на 02.08.07, 14:39:

-талия  62 см
-ханш 62 см

:gulp:  :ahhh:  Как так талията и ханшът си са равни ?!?! това трябва да е някаква аномалия за първи път чувам такова нещо
Яж здраво и всичко няма да ти пречи

JU

13.08.07
16:25

бате аз сам слаб дет сам 193 см и сам 83кг :Д и сам слаб а ти 50 кила нз кфо си клиошаф си :Д яж яко месо 1кг ориз яица протеин почни и здрави тренировки

FA

13.08.07
18:25

Яж от всичко по много

13.08.07
20:40

-тегло 52
-възраст 16 см
-гръдна обиколка (жени могат да не отговарят) 69 см някъде

добре че си на 16 см иначе нз как щяха да ти кажат какво да ядеш :)

03.09.07
11:29

Кирилица!
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 03.09.07 11:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1