14.08.07
02:08
Днес попаднах на този блог - ХРАНАТА ПРАЙ БОРБАТА! Блогът е нов и няма много статий, но за сметка на това са уникални. Та нека се върнем на въпросната статия. Какво мислите за нея дали наистина е вярно, че няма значение от възраста във фитнес залата по отношение за играждане на костите.
14.08.07
06:36
:roll:
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 14.08.07 07:00.
Ти откри топлата вода! Това не е ново откритие, знае се от десетилетия. Във форума през ден има такава тема и все има някой неразбрал, който продължава да си мисли, че от тренировките се забавя растежа!
No.1 СЕКСЪТ
СЕКСЪТ е причина номер, няма второ мнение по въпроса. Когато яка мацка пипне твоя бицепс, тогава знаеш, че всяка капка пот и всеки миг болка са си заслужавали. Ако си женен ще си кажеш: “е на мен не ми пука”, но не е така. Не искаш ли ПОЛОвинката да бъде горда с теб, че всички мацки те заглежат.
No.10 Самочувствието на плажа
Не се ли чувстваш чудесно, когато всички на плажа гледат теб и оценяват жертвите, които си направил през изминалите месеци, за да постигнеш фигурата, за която много от тях мечтаят.
No.9 Доказване
Всички познаваме по-напреднали от нас хора, които със стъпването ти във фитнес залата очакват да се провалиш. Направи си списък с техните имена и всеки път, когато решиш да пропуснеш тренировка просто погледни списъка.
No.8 Приятелите ти се мислят за по-добри от теб
Някои хора не се раждат големи. Ако ти си един от тях можеш да промениш това със много тренировки и упорит труд, а най-готината част е, когато те осъзнаят, че ти си станал по-голям и здрав от тях.
No.7 Бъди корав!
Усещенето, когато всички те гледат как си правиш серията на лежанката със 150кг, е неуписуемо.
О, Боже!
Това е като от тийн списание за девственици , комплексари някакви и яко асоциални типове. :D
Мнението беше редактирано от 6th на 14.08.07 08:10.
14.08.07
11:47
Както казваше един комик в шоуто си:
Аз ходя на фитнес единствено и само да изглеждам добре гол :-D
казано от С7АЛК3Р на 14.08.07, 08:07:
No.1 СЕКСЪТ
СЕКСЪТ е причина номер, няма второ мнение по въпроса. Когато яка мацка пипне твоя бицепс, тогава знаеш, че всяка капка пот и всеки миг болка са си заслужавали. Ако си женен ще си кажеш: “е на мен не ми пука”, но не е така. Не искаш ли ПОЛОвинката да бъде горда с теб, че всички мацки те заглежат.
No.10 Самочувствието на плажа
Не се ли чувстваш чудесно, когато всички на плажа гледат теб и оценяват жертвите, които си направил през изминалите месеци, за да постигнеш фигурата, за която много от тях мечтаят.
No.9 Доказване
Всички познаваме по-напреднали от нас хора, които със стъпването ти във фитнес залата очакват да се провалиш. Направи си списък с техните имена и всеки път, когато решиш да пропуснеш тренировка просто погледни списъка.
No.8 Приятелите ти се мислят за по-добри от теб
Някои хора не се раждат големи. Ако ти си един от тях можеш да промениш това със много тренировки и упорит труд, а най-готината част е, когато те осъзнаят, че ти си станал по-голям и здрав от тях.
No.7 Бъди корав!
Усещенето, когато всички те гледат как си правиш серията на лежанката със 150кг, е неуписуемо.О, Боже!
Това е като от тийн списание за девственици , комплексари някакви и яко асоциални типове. :D
Това ми прилича на яко избиване на комплекси, имам един познат който тренира и той е запален по тренировките от брат си комуто се възхищава, та мотивите на брат му да тренира са доста подобни на тея, веднъж преди 10-12 години някакви го преджобили на НДК и оттогава брат му решил да стане толкова як че никой да не може да го джоби... абе пълна комплексащина.