Anadrox MHP

11.08.07
22:52

Какво мислите за този продукт!? Мисля да го почна по 8 капсули на ден - 4 сутрин, 4 следобед :) ще видя колко месеца ще го пия. Зависи от средствата ми за предвидения период :) за сега $$$  намерих оттук, оттам :)

Темата беше редактирана от BlockCity на 11.08.07 22:54.

12.08.07
09:00

1 опаковка за 14 дни.Ако парите не са ти проблем  - ОК, има добър профил въпреки, че не е на почит на запад.
Ако пък парите са ти проблем има много по-изгодни, че и ефективни решения.

п.с. Welcome :)
п.с.2 - осъзнаваш ли, че това е фет бърнър и си постнал темата в >  Хранителни добавки за покачване на тегло  >

И аз малко се позачудих, но все пак я преместих където трябва. Дано момчето се осъзнае.
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 12.08.07 10:44.

14.08.07
10:49

Този продукт е за покачване на мускулната маса, силата, и за изчистване ! Логично е да е скъп !! Един як курс от 8 к. на ден, ако купиш голямата опаковка те оправя за 28 дни ( като се пие всеки ден). Лично аз мисля че MHP са доказана марка и би следвало и този продукт да е добър,  нищо че западняците в повечето сайтове са против тези комбиринари продукти от НО и Фат Б .. Е сега е момента да кажете вашето мнение..Впрочем издразни ме факта, че в БГ всичко е мн скъпо:( намерих сайт на Английски, където ясно се вижда как се набутваме с тези цени...:( тук в България !

http://www.supplementexpress.com/MHP-Nutrition.htm
Извинявам се на Админите, че бях писал на Латиница(но в бързината въобще не се сетих да да сменя езика) Радвам се, че реагираха така :) спокойно браточки и аз съм за Българското !!:)

Мнението беше редактирано от BlockCity на 15.08.07 00:19.

14.08.07
11:21

Ako искаш да се обзаложим, обаче ако спечеля поне 3 опаковки за лято 08 ще ми вземеш !
Продукта си е точно фет бърнър ;)

14.08.07
13:13

казано от emzo на 14.08.07, 11:21:

Ako искаш да се обзаложим, обаче ако спечеля поне 3 опаковки за лято 08 ще ми вземеш !
Продукта си е точно фет бърнър ;)

Айде АЗ искам да се обзаложим !

Ееее не винаги си прав !  ;-P
Anadrox Pump & Burn

* Extreme Muscle Growth
  * Fiber Splitting Pumps
  * Cable-Like Vascularity
  * Super Human Strength
  * Insane Energy
  * Accelerated Fat Burning With Clinically Proven Fat Burners

Май представлява пред тренировъчен комплекс едновременно за енергия/напомпване/маса/сила/отслабване . Доста ми е странен но може и да действа :) .

Мнението беше редактирано от GH0$T на 14.08.07 13:15.

14.08.07
13:21

Хах 6 опаковки станаха, mass ripped ще съм догодина  :coolsmile:

14.08.07
13:34

Ццц май и аз и BlockCity ще заблажиме по 3 от тоя НО бустера на МНР  http://www17.netrition.com/cgi/product_categories_display.cgi?categories=MUSC,NITRO

14.08.07
13:54

Haha
http://www23.netrition.com/cgi/product_categories_display.cgi?categories=DIET&show;_products=true   ;)

14.08.07
13:56

Май не е точно фет бъренер а? :snake:

14.08.07
14:02

Я пак ?
http://www.bodybuilding.com/store/ephfree.htm ;)

—-
Трябва ли и мейл от MHP да пействам тук, за да те убедя ? :Д

Мнението беше редактирано от emzo на 14.08.07 14:03.

14.08.07
15:20

http://bodybuilding.com/store/no2.html
И в ббком го има и в НО продуктите :) .
Я мейлвай тея от МНР!  :coolgrin:

15.08.07
00:26

казано от GH0$T на 14.08.07, 13:34:

Ццц май и аз и BlockCity ще заблажиме по 3 от тоя НО бустера на МНР  http://www17.netrition.com/cgi/product_categories_display.cgi?categories=MUSC,NITRO

Доста ще намажем с тебе брато..:) мн. опаковки безплатни станаха :), но може и 1:1 да завърши всичко, защото това е комбиниран продукт!

15.08.07
00:36

казано от emzo на 12.08.07, 09:00:

1 опаковка за 14 дни.Ако парите не са ти проблем  - ОК, има добър профил въпреки, че не е на почит на запад.
Ако пък парите са ти проблем има много по-изгодни, че и ефективни решения.

п.с. Welcome :)
п.с.2 - осъзнаваш ли, че това е фет бърнър и си постнал темата в >  Хранителни добавки за покачване на тегло  >

И аз малко се позачудих, но все пак я преместих където трябва. Дано момчето се осъзнае.
Jorku

Jorku Осъзнал съм се ! Мястото и е в графа- Комбинирани продукти- Маса, Сила, Изгаряне на мазнини

25.02.08
06:56

Момчета, няой от вас ползвал ли е изобщо Anadrox ? Ако сте моля ви кажете няколко думи какво да очаквам , какви резултати щото твърдо съм решил да го взема... Примерно някой, който го е ползвал колко мас е свалил колко мускул е качил нещо такова
Един от фитнеса ми каза че ефекта бил подобен на стромбата ама нещо ме съмнява мене...

Мнението беше редактирано от Mitaka на 25.02.08 07:02.

Д-

25.02.08
09:56

Anadrox е продукт, който комбинира силата на азотен буустър с матрица за изгаряне на мазнините. Продукта е направен за мускулно нарастване и напомпване, а едновремено с това ще горите засилено и мазнини.

Сега как ще се процедира с опаковките :cheese:

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 25.02.08 09:57.

17.04.08
08:25

Хора ае нйкои да мо каге от този анадрокс дали сте ми се дига краното налйгане,писе цхе е азотен буустер а от него по принцио се понигажа налйгането

17.04.08
20:19

Ако кръвното ти е наред ще си остане в нормите , ако страдаш  от високо или ниско кръвно (говорим за болестно състояние) не го взимай, незнам какво може да ти се случи , но хората са предопредили.
И вземи научи Българския...

Мнението беше редактирано от Mitaka на 17.04.08 20:46.

17.04.08
21:02

казано от Даниел - Трибоеца на 25.02.08, 09:56:

Anadrox е продукт, който комбинира силата на азотен буустър с матрица за изгаряне на мазнините. Продукта е направен за мускулно нарастване и напомпване, а едновремено с това ще горите засилено и мазнини.

Сега как ще се процедира с опаковките :cheese:

Може да почерпят останалите от форума с по една опаковка :)

16.05.08
12:04

След като шече ми свъряши анадрокса мога да ви разкажа кво прави ...
Има хубав fat burner (има и по-евтини на такова ниво) и слаба помпа има много по-добри от нея
еФЕКТ ИМА ... АМА ЗА ТОЛКОВА ПАРИ КАТО УДАРИШ ЕДНА ПИРАМИДКА WINSTROL + pARABOLAN И ще се направиш в ПЪТИ по-добре...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1