какво да взимам за сила и маса .. без стероиди и такива неша

JU

13.08.07
16:11

моля ви се кажете начинаеш сам .. 193 см сам 82 кг искам да качвам кг и за сила и маса плс кажете . рака 32 грудна 103 и тека кажете моля ви се ... креатин ли ?триблус ли ?

JU

13.08.07
16:21

надявам се 4е ше помогнете. а и програмата ми е 1-ви ден гарди бицепс корем 2-ри гръб трицепс предмишница трапез 3-ти ден рамо крака  правилна ли е тя .

13.08.07
19:28

Най - първото е да си направиш хранителен режим който да ти върши работа и който да спазваш ако нямаш хранителен режим си хвърляш парите на вятъра за добавки, това са добавки а не вълшебни хапчета.

FZ

14.08.07
12:12

казано от just_bb на 13.08.07, 16:11:

моля ви се кажете начинаеш сам .. 193 см сам 82 кг искам да качвам кг и за сила и маса плс кажете . рака 32 грудна 103 и тека кажете моля ви се ... креатин ли ?триблус ли ?

Креатин,глутамин, таурин, суроватъчен протеин .Ей такива неща .
Най-добре отиди в някой магазин на хранителни добавки и там консултантът в магазина ще ти препоръча кое е най-добре да си вземеш за твоите цели.

14.08.07
13:35

за начинаещ програмата ти ми се струва прекалено тежка.има специализирани програми за качване на маса-избери си една такава и я тренирай 2 месеца-след това започни за отделните мускулни групи.относно добавките - първо е храненето,а те са на трети план-след тренировките. ;-)Добавките за маса са ясни-креатин,глутамин,протеини-суроватка и казеин-но не прекалявай-първо опитай без тях.

JU

14.08.07
14:17

я кажете как да си сфаря овесени ядки :Д

14.08.07
21:28

Защо ти е притрябвало да ги вариш? Слагаш ги вечерта в купа с мляко и на сутринта са готови за закуската.

JU

15.08.07
09:38

бате млякото го подгрявам на микровулната и после го исипвам вав купата с ядките тия другите са готови питам за другите :Д !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1