КОЖА КОЖА и пак КОЖА

ГП

14.08.07
12:36

Здравейте.Имам доста голям проблем.В началото на годината бях 110 килограма свалих до 90 но много кожа ми виси особено по корема ,къде ли не съм питал всеки казва да си взема “Колаген” но той не прави ликожата по-еластична (разтеглива),а на мен ми трябва точно обратното да се свие ... така че дайте някаква рецепта за крем да си правя билки или да копувам нещо ... не се трае.Отивам на плаж и ме е срам да се съблеча защото ми виси корема и то не от много мазнини ами кожа !!! в краен случай съм решен да си правя операция.
П.С на 19 години съм 187 см,87-90 кг тренирам от 7 месеца.
Предварително ви балгодаря.Успех !

14.08.07
13:23

Или чакаш или лягаш под ножа  :coolsmirk:

ZW

14.08.07
15:08

С чакане няма да стане, вчера даваха по телевизията топ 10 на пластичните операции при мъжете и тази беше на 2ро място.  Щом веднъж кожата загуби опората си и увисне няма да се стегне с времето. На мен от 110 на 90 не ми се вижда чак такава врапираща разлика, която може да доведе до такова увисване, но ако тендираш да качваш мазнините предимно на корема, предполагам, че може да се случи. Цената на операцията не мога да си спомня, но не беше скъпо, казаха че винаги остават белези, без значение колко е еластична кожата.

14.08.07
20:47

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 21:41.

DC

15.08.07
08:52

И аз имам същия проблем.
Бях 105 , а сега съм м/у 70 - 72 кг .
На корема ми все още виси  УЖАСНА кожа , но казват ,че  с времето щяла да се свие.

След като родилките родят ,  съм чувал ,че някой ползват кремове за свиване  на кожата на корема , но до колко  ефикасни са те - не знам. Ако искаш шпитай в  някоя аптека.
Отнсно операцията , питах в частна клиника в София , искат м/у 1800 - 2000 евро ... Не мисля , че парите си заслужават.

ГП

15.08.07
09:46

Ухуу това са наистина доста пари ... ами не се забелязва кой знае колко,но когато съм седнал си личо повечко и ме смущава.не мисля да правя резки промени в килограмите ... стремя се максимално да избягвам бързи въглехидрати,газирано и тестено иначе си похапвам прилично ... благодаря
Успех.

DC

15.08.07
11:07

Качи малко мускул и кожата ще се изпъне ;)
Успех

ГП

15.08.07
11:34

да доста хора така ми казват ама за да кача трябва да ям повече въглехидрати а страха от качване на мазнини не ме напуска и си продължавам с моя си режим ... който между другото включва
до обяд :нещо сготвено,кафяв ориз с пилешо и зеленчуци(варени),понякога нещо сладичко най-често мед,като готвеното е супичка иначе се запичам.
след обяд :извара,омлет,мляко,сирене,зеленчуци,месо.
и от скоро след тренировка се отпуснах и хапвам по 2 чаени лъжички мед иначе пребледнявам .... и не мога да стана от леглото поне 2 часа след тренировка.

DC

15.08.07
13:32

Не можеш да  си представиш колко , ама наистина колко добре те разбирам. Всичко живо ми казва , че за да се изпъне кожата  при мен трябва да кача малко мускул , но мен ме е страх да не кача и мазнини ...  Ако режима ти на хранене  е добър и щом тренираш на би трябвало да качиш мазнини.

CA

15.08.07
13:37

Абе момчета вие сте на по 17 предполагам има къде къде още да разтете и заедно с другите части на тялото корема също, той ще се нагоди сам... А това за еластична кожа има някаква истина, но те жените си ги слагат преди да родят най-вече..
После едва ли има някаква файда.
Тренирайте си и след време всичко ще се оправи.
И не може да качите мазно за 20 дни.... освен ако не ми ядете вафли, кроасани и такива неща.
Пробвайте да увеличите малко храната.
Ем... това от мен. Успех !

15.08.07
17:42

нали отпуснатата му кожа е на корема тои и да натрупа ММ едва ли ще е там

DC

16.08.07
07:28

Епа , единственото и най - добро решение е да си изтеглиш пари от банката и да идеш при чичо хирург , той си знае работата ;)

ГП

16.08.07
12:04

може би ще поизчакам до след зимата да видя как са нещата и тогава ще взема окончателно решение ...

CA

16.08.07
12:16

Ако беше свалял по 2кг. на месец нямаше да я докараш до тука...
Пак ти казвам, че ще се прибере според мен.

ГП

16.08.07
12:52

казано от Cash на 16.08.07, 12:16:

Ако беше свалял по 2кг. на месец нямаше да я докараш до тука...
Пак ти казвам, че ще се прибере според мен.

Да пич ще те послушам ... нали казах че ще изчакам до след зимата,а до тогава има доста време ако ще се свива предполагам до тогава ще е започнала поне малко за да ми даде надежда ... ;)
Успех!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1