Удачно ли е ?

Значи на 28 май ми правиха операция на глезена и от тогава мн налях и сега мисля пак да тръгвам на фитнес ! Въпроса ми е според вас дали е рано още или е време ,защото изпитвам лек страх да не го претоваря нещо ?!?

Лекарите, които те оперираха, какво казват? Защо се е налага операцията по принцип?

Ами с лекари не съм говорил след като ми свалиха лонгетата т.е 18 юни ! А операцията беше , защото паднах с цяла тежест и осуках глезена , счупих го и трябваше да ме кълцат !?

15.08.07
09:10

гадно, но питай лекарите .Все пак те са PRO

чесно казано тествах го днес :) още не тичам както трябва но важното е че тичам все пак :) вярно малко ме понаболява сега ноооооооо иначе става :)

С ходенето и тичането надали ще имаш тревоги. Напълно се съгласявам с мнението на останалите обаче. Ако смяташ да се връщаш в залата, не се двоуми дали да посетиш хирурга си

А имам и друг въпрос и за да не пиша друга тема ... та да попитам значи някаква диета или нещо за сваляне на мазнини освен тичане и колело ?! режим на хранене ?! понеже сам не мога нищо да си изготвя за това питам ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1