Футболът и фитнеса...

14.08.07
21:41

Нещата се получиха така, че ще започна да тренирам футбол като вратар.Тренировките са всекидневни( без събота и неделя, по около 2 часа), още незнам как ще се развият нещата като цяло, но искам да попитам колко това ще има отрицателен ефект на фитнеса според вас.Просто ще има доста тичане( макар поста да е вратарски) и изгаряна на енергия и т.н .Фитнеса не бих го отказал никога, достатачно е да съм в добро здравословно състояние.Просто не искам да стане ” от два стола на земята”...Според вас, ще си пречът ли много взаймно  двете, аз лично качвам доста трудно и се опасявам че с футбола си усложнявам още повече качването.
Извинявам се, ако не съм оцелил разделът.

Ще пречи. Голямо количество енергия отива там...

14.08.07
22:13

Ми може и да не пречи но ще трябва да увеличиш храната доста.

15.08.07
06:30

казано от Shinoda на 14.08.07, 21:41:

Нещата се получиха така, че ще започна да тренирам футбол като вратар.Тренировките са всекидневни( без събота и неделя, по около 2 часа), още незнам как ще се развият нещата като цяло, но искам да попитам колко това ще има отрицателен ефект на фитнеса според вас.Просто ще има доста тичане( макар поста да е вратарски) и изгаряна на енергия и т.н .Фитнеса не бих го отказал никога, достатачно е да съм в добро здравословно състояние.Просто не искам да стане ” от два стола на земята”...Според вас, ще си пречът ли много взаймно  двете, аз лично качвам доста трудно и се опасявам че с футбола си усложнявам още повече качването.
Извинявам се, ако не съм оцелил разделът.

Аз съм съчетавал много спортове с фитнеса, включително и футбол... никакъв проблем... въпросът е, ако искаш да качваш, яж по-здраво от нормалните калории за качване. А ако ще сваляш, няма проблем...

Почнахме да ритаме преди / след фитнеса почти всеки ден. Футбол силно казано, затова му казвам “ритане”, но ефектът върху прасците е пагубен (особено в деня за трениране на бедрата). Необходим е наистина по-голям хранителен заряд, но същевременно и правилно разпределен през деня (принципът “колкото можеш” не работи).

15.08.07
22:11

Благодаря за отговорите. : - )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1