Тен ...

11.08.07
15:52

Това лято направих голям тен.Ще ми се запази ли до другото лято?

Естествено, че не  :grrr:

11.08.07
16:13

Гадно е тогава ...

11.08.07
17:44

Не се къпи.Освен че ще ти остане, заедно с кирта ще си още по черен : ) Иначе си е друго тялото когато си има шоколадово тенче : ) Особенно за момичетата :)

Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 11.08.07 17:45.

11.08.07
17:51

Леле, какъв въпрос само...

Можеш да го задържиш - ходи на солариум, ако ти е толкова важен.
Моят тен, не е много впечатляващ, но за сметка на това е марков - на две степени
с ръкав и без ръкав.
ТКЗС 2007 му е марката.  :lol:

11.08.07
19:09

Какво означава ТКЗС 2007?

11.08.07
19:40

В най-добрия случай ще го запазиш до февруари-март.Обаче и след това през следващото лято няма да си съвсем бял в началото му.Тогава ще хванеш по-лесно тен без изгаряния.В кожата се синтезира витамин Д от слънцето.От него костите бързо нарастват и от там всичко останало.Рахитичните имат слаби кости,които лесно се изкривяват и малка гръдна обиколка.Здравия скелет поема всякакви натоварвания в спорта.

16.08.07
11:21

Някои изобщо не успяхме да направим тен :-)

16.08.07
14:47

@ F!Tn3sS - пич не мога да повярвам, че си от Бургас и задаваш такъв въпрос понеже на колкото и години да си имаш представа за колко време ти пада тена след лятото. Но си зависи и от климата преди две години си бях за една година в България и в началото на лятото бях като млекце  :-) като в сравнение преди това и тази година пак съм си в Малта и тена не ми пада - намалява малко но не ставам в никакъв случай бял така че зависи от много фактори явно.

16.08.07
15:59

казано от С7АЛК3Р на 11.08.07, 17:51:

Леле, какъв въпрос само...

Можеш да го задържиш - ходи на солариум, ако ти е толкова важен.
Моят тен, не е много впечатляващ, но за сметка на това е марков - на две степени
с ръкав и без ръкав.
ТКЗС 2007 му е марката.  :lol:

Хахаха :)

16.08.07
18:49

ТКЗС-(ТеКеЗеСе)трудово-кооперативно земеделско стопанство се наричаха земеделските кооперации преди 1989 година по селата.Мъжете там работеха на полето под слънцето.Целия ден по потници и тена по ръцете е тъмен,а на закритите места по-светъл.
Ако някой иска да запази тен,да ходи на плаж и през септември.Ще го има цялата зима и ще му се радва в банята.

18.08.07
16:36

Мажете си кожата с нещо обаче след баня ,тъй като аз се обелих като гущер :lol: Сега съм ексфолиран целия и се чувствам добре,ама не искам да ми падне ваксата повторно - направо люспи тен се отцепваха от епидермиса ми :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1