11.08.07
15:52
Това лято направих голям тен.Ще ми се запази ли до другото лято?
11.08.07
16:12
Естествено, че не :grrr:
11.08.07
17:44
Не се къпи.Освен че ще ти остане, заедно с кирта ще си още по черен : ) Иначе си е друго тялото когато си има шоколадово тенче : ) Особенно за момичетата :)
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 11.08.07 17:45.
Леле, какъв въпрос само...
Можеш да го задържиш - ходи на солариум, ако ти е толкова важен.
Моят тен, не е много впечатляващ, но за сметка на това е марков - на две степени
с ръкав и без ръкав.
ТКЗС 2007 му е марката. :lol:
В най-добрия случай ще го запазиш до февруари-март.Обаче и след това през следващото лято няма да си съвсем бял в началото му.Тогава ще хванеш по-лесно тен без изгаряния.В кожата се синтезира витамин Д от слънцето.От него костите бързо нарастват и от там всичко останало.Рахитичните имат слаби кости,които лесно се изкривяват и малка гръдна обиколка.Здравия скелет поема всякакви натоварвания в спорта.
16.08.07
11:21
Някои изобщо не успяхме да направим тен :-)
@ F!Tn3sS - пич не мога да повярвам, че си от Бургас и задаваш такъв въпрос понеже на колкото и години да си имаш представа за колко време ти пада тена след лятото. Но си зависи и от климата преди две години си бях за една година в България и в началото на лятото бях като млекце :-) като в сравнение преди това и тази година пак съм си в Малта и тена не ми пада - намалява малко но не ставам в никакъв случай бял така че зависи от много фактори явно.
Леле, какъв въпрос само...
Можеш да го задържиш - ходи на солариум, ако ти е толкова важен.
Моят тен, не е много впечатляващ, но за сметка на това е марков - на две степени
с ръкав и без ръкав.
ТКЗС 2007 му е марката. :lol:
Хахаха :)
ТКЗС-(ТеКеЗеСе)трудово-кооперативно земеделско стопанство се наричаха земеделските кооперации преди 1989 година по селата.Мъжете там работеха на полето под слънцето.Целия ден по потници и тена по ръцете е тъмен,а на закритите места по-светъл.
Ако някой иска да запази тен,да ходи на плаж и през септември.Ще го има цялата зима и ще му се радва в банята.
18.08.07
16:36
Мажете си кожата с нещо обаче след баня ,тъй като аз се обелих като гущер :lol: Сега съм ексфолиран целия и се чувствам добре,ама не искам да ми падне ваксата повторно - направо люспи тен се отцепваха от епидермиса ми :lol: