17.08.07
20:26
Нов съм във спорта и въпроса ми може да е доста тъп но все пак искам да разбера. От около 1 седмица тренирам редоено по програма и спазвам хранителен режим и това сичкото е направено от инструктор. Интересуваме след колко време ште започна да качвам килограми заштото за тази една седмица ништо некачих
казано от Klaimor на 17.08.07, 20:26:
Нов съм във спорта и въпроса ми може да е доста тъп но все пак искам да разбера. От около 1 седмица тренирам редоено по програма и спазвам хранителен режим и това сичкото е направено от инструктор. Интересуваме след колко време ште започна да качвам килограми заштото за тази една седмица ништо некачих
Ако си наистина абсолютен начинаещ и до втората седмица не си качил нищо, значи нещо куца или в храненето или в тренировките или и в двете...
Първия месец може дори да свалиш килограми.Но след това започва бавен,стабилен растеж.
казано от Миро на 18.08.07, 04:25:
Първия месец може дори да свалиш килограми.Но след това започва бавен,стабилен растеж.
Интересно твърдение...
18.08.07
17:57
Не че нещо ама аз пьрвите три месеца качих 5 кила чисти
казано от DJПетко на 18.08.07, 06:39:
казано от Миро на 18.08.07, 04:25:
Интересно твърдение...
Не по интересно от твоето. За две седмици нищо не става, за това време не можеш и упражненията да научиш.