Кои протеин кога

GO

15.12.04
12:20

Здравеите.Искам да ви попитам как да избера кои протеин кога се ползва.В момента пия само соев протеин на някаква варненска фирма не се сещам точно коя.Казаха ми че тои е хубав за преди лягане.че ако  можете ми кажете според вас какав протеин да си зема за след тренировка

15.12.04
12:39

За след тренировка най-добрия протеин е суроватачния . Вече на коя фирма сам си прецени .

GO

15.12.04
12:50

Добар ли е соевия за преди лягане или да си вземам друг?(просто не сам много наясно с хранителните добавки) :D

15.12.04
12:55

Аз по принцип не съм голям фен на соевия протеин , но ако действа добре при тебе си го взимай , ако не го замени с млечен(казеин) .

21.12.04
14:41

За преди сън най-добрият протеин е казеина!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1