Въпрос за Amino whey "Nutrim"

15.08.07
20:34

здравейте неска хпдих да си купувам креатинчето и говорих с продавача от магазина относно амино киселините .... с течение на разговора ми препоръча да си взема тези http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=195&gid;=66 Amino whey на Nutrim каза ми че са много добри .................и искам да питам вас ако сте ги ползвали - доволни ли сте, и дават ли добри резултати ако не прероръчайте ми марка -щот е мн трудно да попаднеш на добро качество..........мерси предварително ;]

15.08.07
21:01

Нз за тези,но един приятел ползва Universal Animal Nitro и остана много доволен.Чувал съм,че BCAA 5000 Powder
на Optimum са добри.

18.08.07
18:55

Petio_vn - само ще ти кажа, че за тия пари можеш да си вземеш нещо много по-добро.

18.08.07
21:11

Vladimir8507 кажи ми марка поне щот това ми се вижда от една страна на далавера щот са 750 хапа за 84 лв. , кажи ми нещо което ти е дало ефект и е добро ......мерси предварително

ИВ

19.08.07
16:11

Ти недей да гледаш колко броя са :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1