19.08.07
19:10
Значи вече ми доставиха NO-Xplode, и мога да дам още около 250лв за добавки (знам че не са много но така е...инфлация ;) ) Молбата ми е някой да даде някакви идеи какво друго мога да взема (с цел мускулна маса). Доскоро бях решил да взема Whey Gold Standard на ON, но дали няма да е по добре някой по евтин протеин с аминокиселини например.. Абе който има някакви идеи, предложения и съвети е добре дошъл :) Благодаря предварително ;)
Колега аз съм решил NO-Xplode да го вземам с Optimum 100% Whey Protein , и Amino 2222.Поръчах ги от http://www.bodybuilding-bulgaria.com. Протеина мисля че беше 91 лв за 5 lbr.А ти можеж ли да ми кажеж нещо повече за NO-Xplode и за BSN CellMass?Как се дозират и кога се приемат?А и от къде го купи и за колко лева?
Мнението беше редактирано от icebobo на 19.08.07 19:33.
19.08.07
20:05
dobavki-bg.com/browse.php?key=No-xplode от тука взех Експлодето, видяха ми се доста приемливи цените в тоя сайт, хвърли едно око ако искаш ;) Колкото за употребата на Експлодето и на СеллМасса, аз лично все още не съм ги изпробвал. Чакам да си взема още нещичко и тогава.. Иначе за приема им нищо особено-както пише на опаковките. Поразгледай се из форума за тях, има доста изписана полезна информация. ;) Отзивите които аз чувам са добри.. все пак СеллМасс е креатин на годината, а НО-Експлодето е мисля най-добър суплемент за втора поредна година ;)