07.08.07
15:17
Здравейте искам да попитам дали някой може да ми помогне с примерна диета? Значи става въпрос за следното на
/20г /180 см/ 84 кг/ съм. Съвсем нов съм и във фитнеса, едва вчера запчнах и ми е малко мъгла от многото инфо тука в сайта значи искам да сваля корема, да образувам плочки, да оформя гърдите бицебса и трицепса но незнам как да го постинга воля имам фитнес салона е на 200 метра от нас, но след прочетената информация тук стигнах до извода, че ми трябва диета за отслабване, но възможно ли е да направя гореспоменатото да оформя някой части и съшевреммено да сваля килограми. ако може някои да ми даде готова примерна диета ще бъде супер. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
12.08.07
14:12
Да ти кажа и аз съм нов но гледам да навлизам вътре в нещата.Виждам че искаш да постигнеш точно това което и аз.Относно корема има милиони теми и съвети, но ще ти кажа при мен как е: значи аз правя упражнения за корем 3 пъти седмично (преси от вис и обикновени преси) тези от вис ги правя 3 х 15 а нормалните 3х30.Да ти кажа има ефект.А относно храната от 2-3 дена се мъча с една моя измислена диета и ще видим как ще провърви.Моят съвет е: забрави за бялото брашно и захарта-завинаги.Яж пилешко или телешко месо, яйца, кисело мляко, ядки, зеленчуци, не яж вечер много и работите ще си дойдат на мястото.Иска се мерак и търпение.
20.08.07
20:57
Относно диетата , има много теми с примерни НВД диети , потърси малко само ;)