20.08.07
12:50
Здравейте, напоследък вместо да си взема “Кола” пийвам една напитка-“YeShu” се казва и съдържа сок от кокос; някаква китайска работа е;),та, искам да попитам някой пробвал ли го е? Струва ли си?...от “Кола”-та много ясно,че е по-добре, но все пак ще съм благодарен,ако дадете своето мнение по принцип за този сок от кокос.МЕРСИ:)
Има нещо такова, като го консумираш редовно и почва да става гадно на вкус; сега не бях пил от одавна и днес ми хареса...,но въпросът ми е м,алко по-друг- искам да разбера дали е полезно, какво съдържа по-точно(на опаковката пише vegetable protein,ама не ми се вярва мнго) и такива работи:)
Има нещо такова, като го консумираш редовно и почва да става гадно на вкус; сега не бях пил от одавна и днес ми хареса...,но въпросът ми е м,алко по-друг- искам да разбера дали е полезно, какво съдържа по-точно(на опаковката пише vegetable protein,ама не ми се вярва мнго) и такива работи:)
Еми аз го пих един единствен път и ми беше гадно...
Съдържа соя+кокосово мляко+кафява захар основно.
Еми аз го пих един единствен път и ми беше гадно...
Съдържа соя+кокосово мляко+кафява захар основно.
Благодаря!