19.08.07
21:17
#41
Аз мойте със мляко, слагам лъжица мед+стафиди и ситно нарязани лешници. Със стафиди като почне да ви омръзват ядките, демек на 2-я ден, не ти се гади толкова :)
Аз ги ям сварени в прясно мляко. Много са ми вкусни така. След това добавям натрошено сирене.Кулинарни рецепти
23.08.07
08:42
#43
Вариант 1:
150-200гр. овес
1 кофичка кисело мляко
1 супена лъжица мед
банан и стафиди - ако има
Вариант 2:
Същото като Вариант 1, но с прясно мляко
Вариант 3:
Вариант 1 или Вариант 2, но в Блендер.
Аз ги рупам като замаян. Много ме кефят.Само че не слагам по 3-4 лъжици както пише на кутията ами си насипвам паницата до горе и доливам с мляко. Някой ден ми се случва да изям по 350 грама от тия със сухите плодове и стафиди с 1л мляко. Цял ден само това ям + някоя паржола :) Стомаха ми после яко се бунтува ама се изчиства и се разтоварва.
Другия много добър вариант е с кисело мляко , мед и пшеничен задодиш или трици. Невероятна комбинация, но значително по малко може да се изядат.