19.08.07
18:14
Здраве на всички!Много ви моля ако някой може да даде съвет -да помогне.Четох всичко каквото имаше във форума за BSN No-Xplode ,но пълна информация няма никаде.
Целта е покачване на мускулна маса.Значи вече съм си поръчал сурватъчен протеин - Optimum 100% Whey Protein , и Amino 2222 .Отначало мислех креатин монохидрат + глутамин.Ама викам я да взема и азотен бустер и прочетох за продуктите на bsn.Значи решил съм да взема BSN No-Xplode + BSN CellMass.Само че до колкото прочетох CellMass представлява матрица от креатин и глутамин.Е въпросът ми е след като вземам CellMass ,то трябва ли да не си купувам креатина и глутамина отделно?И втория въпрос - как се взема CellMass -пише че има 40 дози ама по колко дози на ден и по колко грама креатин и глутамин се съдържат в една доза.Трабва ми спешен отговор за да знам какво количество от CellMass ще трабва да си поръчам!И накрая трябва ли да има зареждаща доза и колко дена да продължи един цикъл преди да почина?
19.08.07
20:51
СеллМасса си е креатин! Гултамин не пречи да вземеш отделно. Да, вярно е съдържа 40 дози, но при положение че тряабва да го взимаш по 2 пъти на ден(даже и в нетренировачните дне) Така че ако искаш да усети ефекта по добре е желателно ако имаш нужните средства да си вземеш 2 опаковки. От Експлодето може и една.. ;) Поздрави
20.08.07
19:18
Cellmass комбинация креатин етил естер малат с глутамин АКГ в съотношение 1:1.
Няма никакъв смисъл от допълнително от което и да е било.
относно Cellmass, съдържанието му е в една доза
е креатина е 3гр.
глутамина е 2гр.
начин на употреба:
Тренировъчен ден:
1 мерителна лъжица веднага след ставане + 1мерителна лъжица след тренировка
Не тренировъчен ден:
1 мерителна лъжица сутрин на гладно + 1мерителна лъжица 6-8 часа след първата доза.
това значи, че този продукт ще ми стигне за 20дни
Относно No-Xplode неговата употреба е следната:
принципно до 110-120кг се взимат по две мерителни лъжици а над 120 по
3. Тъй като съм 80кг значи две мерителни лъжици.
Не тренировъчен ден:1 мерителна лъжица сутрин на гладно
Държа да подчертая за това че трябва да се взима на гладно. Минимум 2 часа след
ядене.
Относно това дали да взимам допълнително креатин и глутамин, според мен
ако използвам и двата продукта едновременно ще си набавям достатачно от
креатиновата матрица единственно може би да допълвам дозата с малко
глутамин.
Лошото е че за една седмица ще са ми необходими 11дози No-Xplode и 14дози Cellmass.Това означава че Cellmass-а ще свърши по рано.Решил съм да взема по две кутии от всяко.
Правилно ли съм решил?
22.08.07
05:31
Нали знаеш, колкото повече, толкова повече... ;) Правилно си решил разбира се. Незнам къде бях чел че приема на NO-Xplode е следния: до 90кг - 1 лъжица, 90-100кг - 2 лъжици, 100 и нагоре кг - 3 лъжици. Ако искаш започни с по една лъжица всеки ден и ако не усещаш ефект увеличи на 2 лъжици. За CellMass-a ще е добре да имаш 2 кутии.
Мнението беше редактирано от JackHummer на 22.08.07 05:45.