писна ми дайте съвет

22.08.07
01:58

ЗДР

Искам да споделя какви продукти избрах да купувам за зимната си подготовка,моля да кажете какво мога да добавя или да променя.целта е разбира се покачване на мускулна маса,имам предвид колкото се може по чиста да е,а не да качва  вода и мазнини и да стана лоена топка

ON 100% whey 5lb
SciFIt Kre-alkalyn 1500
Optimum BCAA 1000 caps
Animal pak
Optimum amino 2222 softgels
Higher power L- glutamine

на бригада в америка сам,така че казвайте от какво сте доволни,или какво да добавя или марка да сменя!Очаквам сериозни отговори защото тука ми писна има толкова голям избор че незнам вече какво да купя.помогнете

22.08.07
06:23

Аз бих ги сменил така:
Now Isolates 5lbs-10lbs
SciFit Kre-Alkalyn 300-500gr или кретинова матрица Storm(universal) GreenMagnitude(Controlled Labs)
Dymatize super amino 4800
Animal pak

Ако искаш бцаа по добре на прах(макар гадния вкус) за да пиеш по повече . Може да се добави и азотен бустер (супер пъмп ,анимал пъмп , експлоуд) и минерали(ЦМА) или трибулус (ОН много доволно има от него)л Също така и един нощен протеин (ако не ти харесва да ядеш яйца или извара вечер) .
Скептично настроен съм към глутамина така че него спомянавам

Колкото до това какво ще каиш зависи изцяло от диетата ти.

пп:мнението за суплементите си е лично ;)

Вкарай един трибулус и смени суроватката с изолат. И двете  на NOW, както каза колегата по горе.

22.08.07
13:23

Мерси за подкрепата колега :) .

Твойта тема ме подсети че е време вече да се замислям какво ще се взима за зимата и  съответно диллемата дали има смисъл да хвърлям повече от 150лв . Хвърлих едно око на американски форум и за неколко часа реших какво ще си вземам .
Искам само да ти предложа един стак който лично много ми хареса но тежи доста и цената на доставката е 50% от тази на продуктите и за това се отказах :).
Та ето го и него:
Азотен бустер:  Super pump 250 (GN(имам 1 кутия и съм пил само 3 пъти и реших че зимата ще ми от по голяма полза)) и White Blood/Flood (CL(пил съм блъд но те са същите)) също така NO-Explode (BSN)
Креатин: за нетренировъчни дни монохидрат(CreaPure )
Амино: Доста хвалят 2 продукта - Purplewraath(CL) Xtend(Scivation)
И естествено продукти за клетъчно разширяване : Cell-mass (MT) и GlycerGrow(CL(това е и в моя списък ))
Не остават на страна и витамините : Ecogreen multi (NOW) или  Animal Pak
Протеин : Isolates (NOW)

FZ

22.08.07
13:38

казано от NE4ovek на 22.08.07, 01:58:

ЗДР

Искам да споделя какви продукти избрах да купувам за зимната си подготовка,моля да кажете какво мога да добавя или да променя.целта е разбира се покачване на мускулна маса,имам предвид колкото се може по чиста да е,а не да качва  вода и мазнини и да стана лоена топка

ON 100% whey 5lb
SciFIt Kre-alkalyn 1500
Optimum BCAA 1000 caps
Animal pak
Optimum amino 2222 softgels
Higher power L- glutamine

на бригада в америка сам,така че казвайте от какво сте доволни,или какво да добавя или марка да сменя!Очаквам сериозни отговори защото тука ми писна има толкова голям избор че незнам вече какво да купя.помогнете

Тези добавки които си избрал не са никак лоши :coolsmirk:

23.08.07
02:22

защо глутамина не ти харесва аз го усещам!  И аз се бех насочил към азотните бустери,ама имат много кофеин и ме страх,защото пих липо-6 и напрово се побърках доста сила ми давеше ама не ми достигаше въздух и го спрех.А как е по добре да взема бцаа или амино или и двете заедно!А наи добре ли ще е ако взем на NOW isolate 5lb and now 5lb суроватка.Тея добавките нещо не ги разбирам, с храната немам ядове знам много но за добавките сам малко бос.Така че не сърдите,някои ако му се занимава да ми обясни какви са разликите между протеините,суроватъчен,изолат и т.н. защото много не ми е ясно,много бъда благодарен.Знам че едните са по бавно усвояеми и са нощтни другите са за след трен.

Мнението беше редактирано от NE4ovek на 23.08.07 02:53.

23.08.07
07:52

Вземи си Анимал Пъмп на Юниверсал тогава! Той е на хапчета и специално е направено в едно хапче да е кофеина махаш го и си екстра(червеното) .
Има и бустери без кофеин ;) .
Най добре изолат за след тренировка а ако искаш за през ноща казеин или млечно яйчен .
Глутамина ако го усещаш пий го лошо няма .
За амино ти казах :) .
Твойто решение си остава последно се пак ;) .

Мнението беше редактирано от GH0$T на 23.08.07 07:54.

25.08.07
00:46

а може ли да ми обясните каква точно е функцията на азотните бустери?????:)

TB

25.08.07
07:54

Май ти идва сила от тях, но не съм 100% сигурен. Аз взимам само суроватка на ON, преди и след тренировка и само в дните, в които тренирам + всяка вечер преди лягане казеин на NOW. Хапвам добре, гледам да има протеини на всяко ядене и си раста доволно. Но все пак съм с малко стаж в залата (3 месеца), а казват, че новобранците отначало дърпат по-бързо.

27.08.07
07:21

Вземи си 20 либри протеин, кре алкалин за няколко месеца и амино 2222 няколко кутии.
Това ти е нужно, това ти е основното !

С добро папкане ще предотвратиш лоената топка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1