Книга за хранене ,трениране и т.н.

07.08.07
15:21

Здравейте , гледам тук какви ли не въпроси и теми (и аз съм от тях), няма ли качествена книга/и в които е описано всичко мотамо , черно на бяло ?! Мерси ...списанията не ги броя.

09.08.07
08:21

Конкретно за храненето има книга “Как да преобразим тялото си за 6 дни” на Майкъл Търмънд.

09.08.07
11:40

И каква ще е тази книга? “Как да ядем, спим, взимаме добавки, тренираме и да станем ‘животни’ за 2 седмици” от Киро Лежанката и Пешо Дъмбела.. струва само 19.99лв. и в нея пише ВСИЧКО!

Аре стегнете се и стига глупости! Сайта, барабар с форума и темите в него са си цяла книга, има страшно много информация, за много неща свързани с ББ, просто трябва да се седне, търси и чете, ама мързела е голяма работа май.

p.s. има много литература за ББ, но се съмнявам да намериш нещо в което да пише ‘всичко черно на бяло’ .. квото и да означава това..

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 09.08.07 11:42.

19.08.07
20:59

казано от Ванко на 09.08.07, 08:21:

Конкретно за храненето има книга “Как да преобразим тялото си за 6 дни” на Майкъл Търмънд.

Точно и аз нея щях да препоръчам. Бая дебеличка е. Запознава те със 7-те (толкова ли бяха) типа тела и можеш лесно да разграничиш кой от тях си. Има режими за хранене, като на всяко от ядениятата пиши за кои типове тяло се отнася и кои не трябва да ядат. Много е интересна.

20.08.07
09:55

казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 19.08.07, 20:59:

казано от Ванко на 09.08.07, 08:21:

Точно и аз нея щях да препоръчам. Бая дебеличка е. Запознава те със 7-те (толкова ли бяха) типа тела и можеш лесно да разграничиш кой от тях си. Има режими за хранене, като на всяко от ядениятата пиши за кои типове тяло се отнася и кои не трябва да ядат. Много е интересна.

Да ,но това “6 дни ” като го видя и ... нз може би за такова време ще я прочетеш :) нещо не ми вдъхва доверия , ще я разгледам и ще реша  ;)

Мнението беше редактирано от hakama на 20.08.07 09:56.

23.08.07
19:36

По -скоро говорим за тази книга : на същия автор : Преобразете тялото си 2
автор: Майкъл Търмънд
http://www.helikon.bg/home.php?act=books&do=detailed&id=641615

23.08.07
19:50

Не, говорим за ‘Преобразете тялото си за 6 дни” на МТ и ако я преочетеш за 6 дни, ти връчвам грамота за бързочетец! Тва му са нужни минимум 3 седмици и 4-та да действаш :) . Трябва да имаш сериозна теоретическа подготовка...

23.08.07
21:10

За четене, книгата ще се прочете за няколко часа, ама за ефекта от диетата ще трябват повече от 6 дни ;)

24.08.07
06:36

казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 23.08.07, 19:50:

Не, говорим за ‘Преобразете тялото си за 6 дни” на МТ и ако я преочетеш за 6 дни, ти връчвам грамота за бързочетец! Тва му са нужни минимум 3 седмици и 4-та да действаш :) . Трябва да имаш сериозна теоретическа подготовка...

Да бе ....
Видях книгата (една съседка си я купила) и е напълно възможно да я прочетеш за 6 даже 4 дни  . Оначалото преобладават тестове и картинки  за самоопределяне и от там има части за отделните типове тяло и четеш само това за тебе което се отнася .

24.08.07
09:07

казано от GH0$T на 24.08.07, 06:36:

Видях книгата (една съседка си я купила) и е напълно възможно да я прочетеш за 6 даже 4 дни  .

Подобна книжка ще я прочета за една вечер. И ще мога после да я разкажа с подробности.

24.08.07
12:26

Днес я прегледах набързо , но ми се видя доста повърхностна , за рибата примерно пишеше 5-6 реда ...

24.08.07
12:31

казано от Петко К на 24.08.07, 09:07:

казано от GH0$T на 24.08.07, 06:36:

Видях книгата (една съседка си я купила) и е напълно възможно да я прочетеш за 6 даже 4 дни  .

Подобна книжка ще я прочета за една вечер. И ще мога после да я разкажа с подробности.

Тя е предназначена за хора тепърва стъпващи на терена на отслабването или по скоро такива които искат да са малко по - “шик”” за сватбата на братовчеда , търсещи добри резултати за малко време . Има хора от този форум който я знаят на изуст без дори да са я чели ;) .

24.08.07
19:52

Е, един мой приятел прочете една от дебелите книжки на хари потър за един ден. Ама си е скука...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1