23.08.07
20:20
Едни авери на село, единия от Сливен цяло лято ми се хвалеха как за една зима със пиене само на прясно изцедени сокове и трениране се правели мн големи мускули, щото с повече кръв се разширявали вените и имало место мускула да расте. и демонстрираха страхотно мъничките си мускул4ета (бицепсчета). Естествено аз им се изсмях. Има ли капка истина в тва, или тва си е поредния мит?
А те отделно са си тъпи за тва, че говорят постоянно за биене на парафин в ръце, крака и разни интимни места за уголемяване...
Темата беше редактирана от Петко К на 28.08.07 12:06.
1. Това че си як не значи че можеш да се биеш, включително и да набиеш някой по-слаб от теб (като сила)
2. Само със сокове едва ли ще постигнат нещо, иначе нямаше да пием протеини а щяхме да се дрогираме с витамин Ц :)
3. С година трениране могат да се направят големи мускули - зависи какво разбираш под големи
с биене на парафин, освен да изпукат като кучета, друго няма да постигнат ............ малииииии кви глупости се раждат в главите на сегашните хлапета ....... чули-недочули и дай да си бием каквото ни дойде на ъкъла ........ само за информация - това дето се бие, се казва СИНТОЛ и не е за всеки
колкото се расте от витамини, толкова и от сокчета
/офф/за тази тема изобщо не виждам смисъл от нейното съществуване да ме извини автора ... /офф/
Селските идиоти, винаги са прави.
Ако не вЕрваш... питай ги.
Тази тема е прекалено философска. :lol:
24.08.07
19:25
казано от Bo0mer на 23.08.07, 20:36:
1. Това че си як не значи че можеш да се биеш, включително и да набиеш някой по-слаб от теб (като сила)
Може и да е така, но влучая означава, ако схващаш... Тренирам карате от 2 клас ;)
24.08.07
19:27
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 24.08.07, 19:25:
Може и да е така, но влучая означава, ако схващаш... Тренирам карате от 2 клас ;)
ПП: Някой с над 1000 поста би ли се включил в тази безсмислена тема и да ме увери че течностите и разширяването на вените освен да помага за облика ми като дядка помага и за по-лесното растене на мускула?
24.08.07
19:29
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 24.08.07, 19:27:
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 24.08.07, 19:25:
ПП: Някой с над 1000 поста би ли се включил в тази безсмислена тема и да ме увери че течностите и разширяването на вените освен да помага за облика ми като дядка помага и за по-лесното растене на мускула?
ПП2: сега забелязвам че в поста ми никъде не съм отбелязвал че са по-слаби! Е сега го правя :lol:
24.08.07
19:43
Темата е малко...както и да е...Да,200 кила ше станеш от сакчета...пфххх нереалните глупости :ahhh:
24.08.07
19:56
Забравих да ви кажа, че въпросните дебилчета се опитаха да ме обедят, че Арнолд Шварценегер за да си напрай такива мускули ял само телешко и тренирал, щото телешкото било само мускулни влакна. Е тва че за М Влакна не значи че се сливат с моите. Казаха че не изпозлвал никви добавки, не ял пиле и яйца............
Ти какво си мислиш че колкото повече поста имаш толкова повече щи расте п*шката ли ?
Как ги раждате тия идиотщини...вече ми не е ясно...от сок може да станеш като...смок....Та чак и мускулите да ти са страхотни..абе човече вие там съвсем наред ли сте..с извиненията ми :coolgrin:
27.08.07
18:05
В интерес на истината, аз съм чувал за хора, които си бият парафин в пишките за да им изглеждат по-големи. И като казвам парафин, имам предвид точно парафин, а не друго.
казано от Vladimir8507 на 27.08.07, 18:05:
В интерес на истината, аз съм чувал за хора, които си бият парафин в пишките за да им изглеждат по-големи. И като казвам парафин, имам предвид точно парафин, а не друго.
И живи ли са все още...
Сигурно са живи, ама и със сигурност имат проблеми с ерекцията. Веднъж говорих с един такъв кретен.
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 24.08.07, 19:56:
Забравих да ви кажа, че въпросните дебилчета се опитаха да ме обедят, че Арнолд Шварценегер за да си напрай такива мускули ял само телешко и тренирал, щото телешкото било само мускулни влакна. Е тва че за М Влакна не значи че се сливат с моите. Казаха че не изпозлвал никви добавки, не ял пиле и яйца............
Сигурно го познават лично? :lol:
27.08.07
19:23
казано от Vladimir8507 на 27.08.07, 18:05:
Точно за такъв случай с техен познат ми казаха! Гаджето му му казала че ше му пусне и показваха с ръце колко му бил дебел... Тва е битер зобане!
казано от Петко К на 27.08.07, 18:22:
Сигурно го познават лично? :lol:
Ами знам ли, може да си е купил къща в селото. Не може да ги направи тез мускули без добавки все пак. Е има начин-10 пилета, 100 яйца, 5 кила извара 10кила червено месо на ден и си готов :) . Даже ми обясняваха какво да кажа в аптеката- парафин за чистене на кола. Това е пълна глупост. Мускулите стават големи за 2 дена, но силата не се увеличава а мускулите се възпаляват и се подуват. Ся да не земете да пробвате.
Мнението беше редактирано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 27.08.07 19:30.
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 27.08.07, 19:23:
Не може да ги направи тез мускули без добавки все пак.
Без добавки може, без стероиди - не.
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 27.08.07, 19:23:
Е има начин-10 пилета, 100 яйца, 5 кила извара 10кила червено месо на ден и си готов :) .
Дори и най - масивните културисти ядат едва една десета от тази храна.
Мнението беше редактирано от Петко К на 27.08.07 20:07.
28.08.07
08:26
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 23.08.07, 20:20:
Едни авери на село, единия от Сливен цяло лято ми се хвалеха как за една зима със пиене само на прясно изцедени сокове и трениране се правели мн големи мускули, щото с повече кръв се разширявали вените и имало место мускула да расте. и демонстрираха страхотно мъничките си мускул4ета (бицепсчета). Естествено аз им се изсмях. Има ли капка истина в тва, или тва си е поредния мит?
А те отделно са си тъпи за тва, че говорят постоянно за биене на парафин в ръце, крака и разни интимни места за уголемяване...
Поредната простотия. :coolgrin:
1во - личи ти че си на 13 години
2ро - приятелите ти са тъпи като галоши
3то - уж не им вярваш, а пускаш тема - и ти си тъп - вместо това да се беше поразровил в нета
4то - бил каратист от 2ри клас - и кво биеш ли ги петокласниците на село ?