24.08.07
12:24
Обиколих повечето магазини в града ( включително била и т-маркет) но неможах да намеря фъстъчено масло ! само в кит кат го намирам :exclaim: Ако някои знае къде в перник или софия може да го намеря да казва ! Мерси предварително!
24.08.07
13:34
В магазина 345 на Шипченски проход видях преди 3-4 дни. Предполагам го има и в същия магазин зад х-л Плиска.
24.08.07
14:03
Има, има. Има даже местно производство. Разтърси се във форума или питай емзо.
във всеки по голям хранителен магазин би трябвало да го има. вземи си американски. щом не си го намерил в била и т-маркет значи просто явно е свършило в онзи момент .
Може да се е свършил , е какво да се прави пак ще се обикаля ...
За местното производство нямах идея :) .
Българското е боклук, по-точно пълно с боклуци, аз си взех американско и съм доста доволен. Можеш да си го купиш в магазин HIT м/у Люлин и Обеля, друг вариант е METRO, но не съм сигурен.
Определено фъстъчено масло има в България.Аз лично съм попадала на две български фирми произвеждащи такова,даже се излъгах да си взема.......не бях опитвала.Заключение:повече никога няма да вкуся бг фъстъчено малко.Отврат беше.Един редкаш.... чудиш се масло ли е или каша.Американското незнам къде да го диря,но предполагам че е доста по-добро.
Всички фъстъчени масла, които съм виждал имат добавена захар и растително масло (т.е., олио)
казано от Петко К на 24.08.07, 19:24:
Всички фъстъчени масла, които съм виждал имат добавена захар и растително масло (т.е., олио)
Е това не ме кефи .
24.08.07
19:50
В Пикадили има ;) . Във вн с 5 пикадилита... сме си добре!
В Била и Кауфланд определено няма и аз сам питал просто няма такъв продукт
26.08.07
05:00
Абе питайте емзо той ще ви каже един път говореше ,че намерил натурално тоест без добавена захар и олио някво бг производство.
Мнението беше редактирано от difference на 26.08.07 05:01.
Аз щях да го питам но не се е весвал по скйпа от бая време май е забегнал на почивка и разпивка някъде най вероятно на морето .
казано от GH0$T на 26.08.07, 07:04:
Аз щях да го питам но не се е весвал по скйпа от бая време май е забегнал на почивка и разпивка някъде най вероятно на морето .
:lol: шъъъ са сетиш ти
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/26577/
Върна ли се най накрая :) .
Я пускай скаипа да разлафиме че ми е скука ;) .
Днеска ше мина до фантастико да погледна и евентуално до 345 на овча купел пък ако има ше пиша какво съм намерил.
27.08.07
09:11
казано от GH0$T на 24.08.07, 12:24:
Обиколих повечето магазини в града ( включително била и т-маркет) но неможах да намеря фъстъчено масло ! само в кит кат го намирам :exclaim: Ако някои знае къде в перник или софия може да го намеря да казва ! Мерси предварително!
В Метро има , но във вашият град май нямате Метро.
Нама къде да го набутат %-P Кауфланд изскочи и им зе мястото ... Иначе току виж догодина покрай грда да цъфне .
27.08.07
10:11
Както споменах по-горе, в 345 има още - проверих :)
Даже го снимах, но снимка по-късно.
Иначе е American Maid Peanut Butter, със знамето на US отпред на етикета., 4,48лв.
Току що идвам от фантастико и имаше само на Балчо , и реших ад го пробвам - 335гр 2.5лв
27.08.07
14:41
А то за ко помага? 100% мазнини, малко е... Или са омегите, но от дръга страна ако е БГ няма шанс ;)
проверих за американското в 345 - емии... то има и захар и добавено масло и оше некви други щуротии
Аз в момента съм в Лондон и тук има изобилие на такъв вид продукти.
Пробвах 2-3 вида фъстъчено масло и повечето имат 95 процентно съдържанеие на фъстък , и останалите 5 процента са palm oil , захар и морска сол , но предполагам че захарта е не-повече от 1-2 грама на 100 защото въобще не се и осеща
аз сам тоя дето написа предния коментар ама с другия ми ник
някои може ли да ми каже съдържанието на фъсктък , захар сол и олио в фъстъченото масло дето са продава в България да видим дали е същото
17.09.07
13:54
в този магазин зад х=л Плиска има ли хранителни добавки?