25.08.07
12:35
Имам проблем със глезена от почти 2 месеца.Занимавам се с Футбол и в началото на месец юли започнах подготовка със един отбор.На седмия ден си изкълчих десния глезен като попаднах на дупка на терена,но без проблеми си довърших тренировката.След като излязох от съблекалнята по чуствах болки във глезена и отидох да ми го наместят.Болките бяха повече във външната част между кокалчето и меката част, но имах леки болки и във вътрешната част точно зад кокалчето.Болките във външната част изчезнаха но отвътре постоянно усещаь леки болки но си тренирах и натоварвах нормално.Вече минаха 2 месеца почти и аз имам все още болки във вътрешната част на глезена между ахилеса и кокалчето и дори като вървя и имам леки болки.Като се повдигам на пръсти до наи високо положение усещам болки и не издържам.Моля за съвет и пояснение какво се намира точно на това място и как да го лекувам.дали са връзки или нещо друго ?
25.08.07
16:30
Глезена най трудно зараства след изкълчване или друга контузия. Много време се изисква, за да се възстанови.
пич и аз съм си изкълчвал глезена много яко като скачах и при падането стъпих на криво можеш да си представиш кво е било.2 седмици ми беше адски подут и едвам съм ходил. съвета ми към теб е да спреш тренировките докато не са оправиш или още по добре ВАРИ на лекар да ти каже ко ти има .
интересното е че не ме боли постоянно ами неска ме боли а пък утре и в други ден не ме боли
както ти казах даи си почивка няколко дена или седмица фудбола няма ти избяга.
29.08.07
03:29
Изкълчен или навехнат? Ако е бил изкълчен, е трябвало да отидеш на спортен лекар. За 3 дена минава най-тежкото изкълчване, при което пръстите на краката ти сочат към главата. Това ми го е казвал тренера по баскет, който е известен.