13.08.07
14:05
Взех си креатин на explode пия го около 15 дена и започнаха да ми излизат пъпки по гърба и гърдите..това нормално ли е или има нещо което не трябва да е там :)(в креатина)
13.08.07
14:15
Съмняваш се в стероидно акне? Съмнява ме да има вътре химия :roll: Много ли ти се подобряват постиженията? Кръвно?
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 13.08.07 14:16.
13.08.07
14:44
Да, наистина кажи дали си вдигнал силовите постижения, че се заинтересувах :cheese: . За съжаление, едва ли има нещо общо между креатина и акнето, освен ако нямаш някаква лична непоносимост(малко вероятно).
дигнал съм ги...не повече от 3-5кг зависи от упражнението а кръвното си е нормално но просто ми се стори странно а креатина го пия с протеин разтворени на 1 место едва ли е от това...
а иначе се подобри и издръжливоста в смисъл преди правех по големи почивки между сериите сега са ми около 20 секунди между сериите и 1 мин между упражненията(горе-долу),а преди около 40-50 секунди между серии и около 2 мин между упражнение
Мнението беше редактирано от QcK на 13.08.07 15:07.
24.08.07
20:09
Ако не са стрии, то е вероятно е от предозиране. Сигурен ли си че взимаш правилни дози и че ни си някое хлапе? Познавам един от 5 клас тръгна яко на фитнес и взима протеин, само че го предозира... Целия стана в пъпки, не смееше да ходи на даскало и като се пукаха болеше много...
Хаха за малко да забравя да ти препоръчам моята бирена мая. Подобрява еластичността на кожата и така би те предпазила от стрии, което вероятно си получил!
Мнението беше редактирано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 24.08.07 20:16.
на 17 съм
а не е предозиране 100% защото го взимам само в трен дни преди и след по 5 грама
ама маи не е от креатина а от развалено яице
26.08.07
15:34
Ами ти сорови ли ги пийш или старо...